tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΚΚΕ: Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια για συμπόρευση με το ΚΚΕ (βίντεο)

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην Βέροια για την παρουσίαση του καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ. 

Την παρουσίαση του καλέσματος έκανε το μέλος του Π.Γ του ΚΚΕ Θεανώ Καπέτη. Στην ομιλία της σχολίασε τα καυτά θέματα επικαιρότητας και ανέπτυξε τους λόγους στήριξης του ΚΚΕ.

Στην ομιλία της σημείωσε ότι εκτίμηση του ΚΚΕ είναι ότι στα Ελληνοτουρκικά θα υπάρξει κάποια στιγμή ένα θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους (μικρό ή μεγαλύτερο) και θα οδηγήσει στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Αναφορικά με τον τομέα της οικονομίας, η κ. Καπέτη είπε ότι εκτίμηση του ΚΚΕ είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πιο βαθιά καπιταλιστική κρίση.

Η κ. Καπέτη είπε ακόμη ότι για την σημερινή κατάσταση (ακρίβεια, πληθωρισμός, ενεργειακή φτώχεια) ένοχες είναι όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από την χώρα διότι υπηρέτησαν που εξυπηρετούν τα οικονομικά συμφέροντα των λίγων.

Η κ. Καπέτη σημείωσε ότι έχει αποφασιστεί η απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη και "μαγειρεύεται" μια προοδευτική κυβέρνηση σαν κι αυτές που οδήγησαν σε απογοήτευση λαούς στο παρελθόν και γκρέμισαν τις προσδοκίες ότι υπάρχει άλλος δρόμος.

Κλείνοντας η κ. Καπέτη είπε ότι οι εκλογές πρέπει να αναδείξουν μια ισχυρή αντιπολίτευση και αυτό θα γίνει με ένα ισχυρό ΚΚΕ.

Ολόκληρη η τοποθέτηση της Θεανώς Καπέτη στο βίντεο που ακολουθεί.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69