tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραίτηση Νεστορόπουλου από το Δ.Σ. της ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ με βολές σε Καλαϊτζίδη

Την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ κατέθεσε στον πρόεδρο Κώστα Καλαϊτζίδη, ο αντιπρόεδρος Απόστολος Νεστορόπουλος. Στην επιστολή του αναφέρει:

"Κ. Πρόεδρε

Σύμφωνα με το από 18-12-2019 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. μου ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της εταιρείας.

Ύστερα από εξαντλητική σκέψη και πολύμηνη υπομονή, αναγκάζομαι να υποβάλω την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου από τη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρείας ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε., καθώς πλέον δεν διατηρώ ούτε την παραμικρή αμφιβολία περί της αδυναμίας σας να λειτουργήσετε την εταιρεία με τον τρόπο που αρμόζει στις δυνατότητες της και είναι σύμφωνος με τα όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά στο λαό της Ημαθίας .

Ειδικότερα γνωρίζετε καλά ότι:

1. Από την ημέρα ανάληψης των ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ μας και μέχρι σήμερα ήτοι επί 28 ΜΗΝΕΣ ουδέποτε συνεδρίασε το Δ.Σ. της εταιρείας.

2. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα των 28 ΜΗΝΩΝ η εταιρεία ουδέποτε λειτούργησε τουλάχιστον εμφανώς ,εκτός κι αν λειτούργησε ως ατομική επιχείρηση με τη δική σας μόνο παρουσία και κανενός άλλου μέλους του Δ.Σ.

3. ΘΛΙΒΕΡΟ αποτέλεσμα της ως άνω αδράνειας της εταιρείας, όχι μόνο για το διάστημα των 28 ΜΗΝΩΝ που είμαι εγώ μέλος του Δ.Σ., αλλά και για όλο το διάστημα των
τελευταίων 8 ΕΤΩΝ που είστε Πρόεδρος, είναι η εμφάνιση συσσωρευμένων ζημιών, που δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν.

4. Το φιλέτο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ που ιδιοκτησιακά ανήκει στην εταιρεία, έχει τα τελευταία 8 ΧΡΟΝΙΑ που ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,εγκαταλειφθεί αποκλειστικά με ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ στα χέρια του κάθε καταπατητή .

5, Λαμβάνοντας υπ 'όψιν την παραπάνω συμπεριφορά σας, τόσο στην εταιρεία όσο και στην Π.Ε. Ημαθίας προκύπτει η έλλειψη διάθεσης να συνεργαστείτε με τους
Περιφερειακούς σας Συμβούλους για το καλό της Ημαθίας Km της παράταξης γενικότερα θ,Μετά από αυτά και ΕΠΕΙΔΗ στη μέχρι σήμερα διαδρομή μου έχω μάθει να λειτουργώ και να συμπεριφέρομαι συλλογικά και να προσπαθώ να κάνω πράξη μετεκλογικά όσα είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά.

Σας υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. της ΑΜΑΛΘΕΙΑ και παρακαλώ να γίνει αποδεκτή".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69