tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τους δημάρχους Βέροιας, Νάουσας συναντήθηκε το Σάββατο η Ρένα Δούρου

Τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής της στους νομούς της Ημαθίας, η Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, επισκέφθηκε τη Νάουσα, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης, Νίκο Καρανικόλα. “Σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο από το καπέλωμα που επιχειρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέσα από την κατασκευή μειοψηφικών διοικήσεων, στην οποία προχώρησε με την κατάργηση της απλής αναλογικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ πιστεύει στην δυναμική μιας πραγματικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι ετεροδιοίκησης, με πραγματικές αποκεντρωμένες πολιτικές για να γίνουν οι πόλεις και οι περιφέρειες παράγοντες προόδου και ευημερίας, περιορισμού των ανισοτήτων, στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών”, παρατήρησε η Ρ. Δούρου, που νωρίτερα είχε επισκεφθεί τη Λαϊκή Αγορά της πόλης.



Στη βιβλιοθήκη  Αργυρουπόλεως και στο Δημιουργικό Εργαστήρι “Υφάδι”

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί τη βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, Φώτη Φανιάδη. “Μια σπουδαία βιβλιοθήκη, ένας ξεχωριστός θεσμός μνήμης και ιστορίας. Μια γέφυρα πολιτισμού που ενώνει το χθες με το σήμερα. Ένα σημαντικό τοπόσημο για την πόλη της Νάουσας. Ένα σύγχρονο μνημείο για το χθες και το σήμερα, που αξίζει να διαφυλαχθεί, να προστατευθεί και να αναπτυχθεί”, δήλωσε η ίδια μετά από την επίσκεψή της.
Τέλος η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και η Ρ. Δούρου επισκέφθηκαν το Δημιουργικό Εργαστήρι για τα ενήλικα ΑμεΑ της Νάουσας και της γύρω περιοχής, “Υφάδι”. “Μια ζεστή αγκαλιά, ένας σπουδαίος χώρος που γίνεται ουσιαστική δουλειά, ένα πραγματικό υφάδι κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύς”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου.
Αργότερα η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε την Κοινότητα Αγίου Γεωργίου Βέροιας, όπου συναντήθηκε, μαζί με την Στ. Μπρέσκα, Συντονίστρια της ΟΜ Αγίου Γεωργίου, με την Πρόεδρο της Κοινότητας, Μαίρη Παπαδοπούλου.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δεκανίκι της

Τέλος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιατζίδη. “Η αναπτυξιακή πορεία της πόλης με όρους κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών, πρέπει να είναι ο Οδικός Χάρτης για αποτελεσματική, αξιόπιστη Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των πολιτών. Ακριβώς στον αντίποδα των σημερινών πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που την αντιμετωπίζει ως δεκανίκι της”, παρατήρησε η Ρ. Δούρου.



Συναντήσεις με γυναικείες συλλογικότητες

Εξάλλου το απόγευμα της Παρασκευής η Ρένα Δούρου στη Βέροια είχε συναντήσεις με γυναικείες συλλογικότητες (το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Βέροιας, τον Σύλλογο Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό, Μ.Α.μ.Α, τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης “Έρασμος”, τον Σύλλογο καθαριστριών σχολικών κτιρίων Ημαθίας) καθώς και με γυναίκες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, όπου συνοδευόταν από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, Κ. Καλδάρα, Γρ. Γεωργιάδη, Α. Καραγιάννη, Ιωάννα Κολτσίδα και Δέσποινα Παπαγιαννούλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69