tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Στην Ημαθία περιόδευσε ο Κωστής Χατζηδάκης

Στην Ημαθία περιόδευσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή την πρόσκληση του Επιμελητηρίου για την κοπή της βασιλόπιτας.

Ο κ. Χατζηδάκης ξεκίνησε το πρόγραμμά του με «στάσεις» σε επιχειρήσεις. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργο Μπίκα, τον αντιπρόεδρο Σωτήρη Σκουρτόπουλο και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Ημαθίας Ηλία Ηλιόπουλο, επισκέφθηκε την εξαγωγική εταιρεία τροφίμων ΑΛΜΗ ΑΕ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στους αμπελώνες Θυμιόπουλου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημερώθηκε για τη δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν –από το κόστος παραγωγής έως τις ανάγκες χρηματοδότησης και ανθρώπινου δυναμικού– αλλά και για τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, ειδικά στον τομέα των εξαγωγών.

Το πρόγραμμα είχε, όμως, και σαφή πολιτιστική διάσταση. Ο κ. Χατζηδάκης επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, έναν τόπο-σύμβολο της μακεδονικής ιστορίας, όπου ξεναγήθηκε από τη Δρ. Αγγελική Κοτταρίδη, επίτιμη έφορο Αρχαιοτήτων, και την αρχαιολόγο Γεωργία Στρατούλη.

Η παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους της μακεδονικής ιστορίας συνδέεται, άλλωστε, και με τη διαρκή προσπάθεια της κυβέρνησης για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής ως αναπτυξιακού «εργαλείου», δίπλα στην παραγωγή και τον τουρισμό.

Πηγή: https://www.theopinion.gr

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69