Κίνημα Δημοκρατίας: Πολιτική Εκδήλωση και Κοπή Πίτας από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Ημαθίας
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Ημαθίας του Κινήματος Δημοκρατίας απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους της παράταξης για μια πολιτική εκδήλωση που θα συνδυαστεί με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί, στη Βέροια, στον χώρο του καφέ/εστιατορίου Belunga (Ελιάς 14).
Η συγκέντρωση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σε αυτήν θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν οι βουλευτές, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Γιώτα Πούλου και Μιχάλης Χουρδάκης, σηματοδοτώντας τη βαρύτητα που δίνει το κόμμα στην περιοχή της Ημαθίας.
Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για πολιτικό διάλογο, ανάλυση των τρεχουσών εξελίξεων και ανταλλαγή απόψεων ενόψει των προκλήσεων που διαμορφώνονται στην πολιτική σκηνή της χώρας. Παράλληλα, η κοπή της πίτας δίνει έναν εορταστικό χαρακτήρα στη συνάντηση, δημιουργώντας ένα πλαίσιο συντροφικότητας και συσπείρωσης για τα μέλη και τους φίλους του κινήματος.
Το Κίνημα Δημοκρατίας, μέσα από τέτοιες δράσεις, επιδιώκει να ενισχύσει τη δυναμική του στον νομό Ημαθίας, να επικοινωνήσει το πολιτικό του πρόγραμμα και να έρθει σε άμεση επαφή με την κοινωνία, αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες και τις προτάσεις των πολιτών.
Επικοινωνία / προσκλήσεις στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6977297647 απογευματινές ώρες.