tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ με άνοιγμα στην κοινωνία

Στην καρδιά της πεζοδρομημένης αγοράς της Βέροιας, στο καφέ Καμάρες, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, πραγματοποίησε μία δυναμική ομιλία, αποσκοπώντας στην ανασύσταση του κόμματος και στην αποκατάσταση της κινηματικής του ταυτότητας.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, με εμφανή πάθος και αποφασιστικότητα, εξέφρασε την κριτική της για την τρέχουσα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας την ανάγκη για ανανέωση και επαναφορά στο αρχικό κινηματικό πνεύμα του κόμματος.

"Να ξαναπιάσουμε το νήμα με την κοινωνία", δήλωσε η Γιαννακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι η επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στο προσκήνιο δεν μπορεί να γίνει από τα κλειστά γραφεία και την απομόνωση. "Πρέπει να σαρώσουμε τη χώρα, να αποκτήσουμε ξανά τον κινηματικό μας χαρακτήρα", πρόσθεσε, θέτοντας σαφή στόχο την είσοδο στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την προεδρία του κόμματος.

Η υποψήφια πρόεδρος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και ότι οι πρόσφατες εκλογικές αποτυχίες, όπως η απώλεια ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές, πρέπει να οδηγήσουν σε αναστοχασμό και δράση. "Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με ένα ΠΑΣΟΚ στο 13%. Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να κάνει το ξεπέταγμα", τόνισε, καταγγέλλοντας τις αδυναμίες της τρέχουσας ηγεσίας να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα, όπως η επιστολική ψήφος και τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Η Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε και στα εσωτερικά προβλήματα της ηγεσίας, κατηγορώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη για λανθασμένες αποφάσεις και αποτυχία στην επικοινωνία του κόμματος. "Η ηγεσία έκανε λάθη και θολώσαμε το μήνυμα που στείλαμε. Δείξαμε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, αντί να βγούμε με τόλμη μπροστά", είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της κριτικής της, ανέφερε επίσης τις αδυναμίες της αντιπολιτευτικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας ότι ο κόμμα δεν κατάφερε να διαμορφώσει την ατζέντα της αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τις κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Η Γιαννακοπούλου προτείνει μια επαναστατική προσέγγιση για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, καλώντας το κόμμα να ανοίξει την αγκαλιά του σε ευρύτερα λαϊκά στρώματα, από τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ έως τις παρυφές της ΝΔ. "Δεν πρέπει να μπούμε σε μια κοινή κάθοδο με κεντροαριστερές δυνάμεις ή σε ενωμένη κεντροαριστερά, που είναι θολό σχήμα. Η λύση μπορεί να την δώσει το ΠΑΣΟΚ και μπορεί να μεγαλώσει ξανά", τόνισε.

Με αυτό το πρίσμα, η Νάντια Γιαννακοπούλου επιδιώκει την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα που θα ενσωματώσει και θα εκφράσει ευρύτερες κοινωνικές ομάδες, επαναφέροντας τον πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό και σοσιαλδημοκρατικό χαρακτήρα του.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69