tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Σε εκλογές για νέο αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ

Με 163 ψήφους υπέρ εγκρίθηκε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη που κατέθεσαν 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ενώ κατά, σύμφωνα ψήφισαν γύρω 120 άτομα. Υπήρχαν 2 λευκά 1 άκυρο.

Έτσι, θα γίνουν νέες εκλογές για πρόεδρο στην αξιωματική αντιπολίτευση. Σύμφωνα με το καταστατικό θα προκηρυχθεί έκτακτο συνέδριο.

Συνολικά δια ζώσης, με κάλπη, ψήφισαν 210 μέλη, ενώ τηλεφωνικώς 76. Απείχαν 9 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Στην αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου που διεξάγονται οι διαδικασίες της διήμερης Κεντρικής Επιτροπής, στήθηκαν τρεις κάλπες, όπου ψήφισαν αλφαβητικά τα μέλη.

Επίσης αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει το κόμμα στην ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς.

Μέσα στο επόμενο διήμερο θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που θα αποφασίσει νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής σε δεκαπέντε μέρες. Η Κεντρική Επιτροπή θα αποφασίσει τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Εκτάκτου Συνεδρίου, το οποίο θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος. Η Κεντρική Επιτροπή θα εισηγηθεί και τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα και την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογής νέου προέδρου. Στο Συνέδριο, όμως, θα γίνει και πολιτική συζήτηση για το προγραμματικό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία, έχει εκδηλώσει δημοσίως ο Παύλος Πολάκης. Επίσης ο Νικόλας Φαραντούρης σε δηλώσεις του έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69