tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

ΝΔ: Η Ημαθία στηρίζει Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά

Την θερμή υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα της Ημαθιώτισας Μαρίας Ωραιοζήλης Κουτσουπιά εξέφρασαν τα στελέχη της ΝΔ της Ημαθίας, στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Ελιά. Η κ. Κουτσουπιά είναι μια από τις υποψηφίους της ΝΔ σε αυτές τις ευρωεκλογές και από την εκδήλωση της Πέμπτης φάνηκε ότι έχει την καθολική υποστήριξη των συμπατριωτών της.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυστοχοΐδης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπυξης Διονύσης Σταμενίτης, οι βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και ο πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ Σταύρος Γιανναβαρτζής εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά και κάλεσαν τους Ημαθιώτες που θα ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ να βάλουν κι ένα σταυρό στην Ημαθιώτισα υποψήφια. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε γι αυτήν και ο καθηγητής Κώστας Φωτιάδης.

Στην ομιλία της η κ. Κουτσουπιά ζήτησε την στήριξη των Ημαθιωτών ψηφοφόρων της ΝΔ. «Ζητάω να με στηρίξετε επειδή δούλεψα σκληρά, ξέρω τις Βρυξέλλες και μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μου».

Στην ομιλία της τόνισε ότι θα ασχοληθεί στις Βρυξέλλες με τέσσερις τομείς, την τεχνητή νοημοσύνη, το μεταναστευτικό, την αγροτική πολιτική και το δημογραφικό.

Επίσης δήλωσε στην ομιλία της Μακεδόνισα και χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών «κατάπτυστη», τόνισε ότι πρέπει να στηριχθεί η Ελληνίδα μάνα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού. Ακόμη σημείωσε ότι θα αγωνιστεί για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και την δημιουργία ενός ερευνητικού κέντρου.

Στην ομιλία της η κ. Κουτσουπιά αναφέρθηκε στους παππούδες της, τον πρώην αντινομάρχη Ορέστη Σιδηρόπουλο και τον ιερέα Βασίλειο Κουτσουπιά.

Την εκδήλωση συντόνισε η Χαρούλα Τσανασίδου, συμμαθήτρια και φίλη της Μαρίας Ωραιοζήλης Κουτσουπιά.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69