tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Την Βέροια επισκέφθηκε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας

Στην Βέροια περιόδευσε την Παρασκευή, εν όψει των ευρωεκλογών ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας. Το πρωί επισκέφθηκε την 1η Μεραρχία και μίλησε με τα στελέχη του στρατού γύρω από την μεταρρυθμιστική ατζέντα του Υπουργείου, στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη, έκανε μια βόλτα στην αγορά της πόλης και στο τέλος μίλησε σε συγκέντρωση σε κεντρικό καφέ (Mall).

Ο Νίκος Δένδιας ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην Μακεδονία λέγοντας ότι είναι η ιστορική κοιτίδα του κόμματος, πολλά στελέχη της ΝΔ (και ψηφοφόροι της) προέρχονται από εδώ και τέλος είναι η ιστορική έδρα των Βαλκανίων. «Τελευταία ακούγονται πολλές άναρθρες και ανιστόρητες κραυγές, εντός και εκτός συνόρων, που δεν αντέχουν σε κριτική. Αφορούν το ιστορικό προχθές» σχολίασε.

Μιλώντας για τις ευρωεκλογές, ανέφερε ότι η ΕΕ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Ελλάδας και πρέπει να αντιμετωπιστούν οι επελαύνουσες κραυγές λαϊκισμού από δεξιά και αριστερά. «Το συμφέρον της Ελλάδας είναι μια ισχυρή Ευρώπη» τόνισε και πρόσθεσε ότι η ΕΕ πρέπει να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθούν δυο αμυντικοί θόλοι, ένας αντι-drone και ένας αντιαεροπορικός.

Κλείνοντας είπε ότι οι μετρήσεις δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα για τη ΝΔ αλλά τα στελέχη της δεν πρέπει να χαλαρώσουν διότι κάθε ψήφος είναι σημαντική.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69