tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χατζηδάκης: Δέκα νέες πρωτοβουλίες για το 2023

Τις δέκα πρωτοβουλίες που δεσμεύεται να υλοποιήσει εντός του 2023 παρουσίασε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για την κύρωση του προϋπολογισμού του επόμενου έτους.  Οι νέες πρωτοβουλίες είναι οι εξής: 

1. Υλοποίηση των νέων προγραμμάτων της ΔΥΠΑμέσω των οποίων προσφέρονται νέες ευκαιρίες απασχόλησης σε 68.000 ανέργους συμπολίτες μας, νέους γυναίκες, αναπήρους, μακροχρόνια ανέργους. 

2. Σταδιακή επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και σε άλλους κλάδους της οικονομίαςsecurityκαι ασφαλιστικές ΔΕΚΟ βιομηχανίες, εστίαση, τουρισμός μετά τις τράπεζες και τα σουπερμάρκετ

3. Ενεργοποίηση νέων προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων και ανέργωνσε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και του νέου ΕΣΠΑ.

4Οριζόντιες αυξήσεις 7,5% στις συντάξεις, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

5Εκκαθάριση των εκκρεμών επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ, σε συνέχεια της εκκαθάρισης των εκκρεμών κύριων συντάξεων φέτος. «Το είπαμε, το κάναμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

6. Εφαρμογή του Μητρώου Παροχών Αναπηρίας καιτου προγράμματος του Προσωπικού Βοηθού, δυο σημαντικά μέτρα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αναπήρων

7. Υλοποίηση των προγραμμάτων «Νταντάδες της Γειτονιάς» και δημιουργίας μονάδων παιδικής μέριμνας σε 120 μεγάλες επιχειρήσεις!

8. Επέκταση των ατομικών κουμπαράδων στις επικουρικές συντάξεις και σε όσους νέους μέχρι 35 ετών επιθυμούν να ενταχθούν στο νέο σύστημαεθελοντικά

9. Εφαρμογή του προγράμματος «Σπίτι Μου» για την παροχή προσιτής και ποιοτικής στέγης σε 137.000 νέους, νέα ζευγάρια και ευάλωτους 

10Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού εντός του 2023, η οποία – ειδικά μέσα στη παρούσα συγκυρία θα είναι ένα σημαντικό επιπλέον μέρισμα ανάπτυξης για τους χαμηλόμισθους, με τη διαδικασία να ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69