tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Για μπίζνες στο Κογκρέσο"

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Πράγματι άξιος θαυμασμού ο τρόπος διαχείρισης της παρουσίας Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, από την κυβέρνηση, από τη Νέα Δημοκρατία και από τα -έως παρεξηγήσεως- φιλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο καλύτερος πελάτης της αμερικανικής πολεμικής βιομηχανίας επισκέφθηκε τους πάντα πρόθυμους προμηθευτές του, τους είπε ωραία λόγια για το «κατάστημα» και τα «προϊόντα» τους, κι εκείνοι τον χειροκρότησαν πολλάκις και με ενθουσιασμό, όπως κάνει κάθε πωλητής που σέβεται τον εαυτό του μετά από μία καινούρια γενναία αγορά του καλύτερου πελάτη του.

Κατά συνέπεια. Δεν απηχούσε το σύνολο του ελληνικού λαού η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Αμερικανικό Κογκρέσο. Οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες δεν πείστηκαν από την καλλιέπεια της αγγλικής του Μητσοτάκη, όπως δεν πείθονται πολλά χρόνια τώρα για τις ειρηνικές προθέσεις των ένθερμων χειροκροτητών του. Μια ακόμη μπίζνα ήταν (αεροπλάνα, φρεγάτες, υποβρύχια κλπ.), την οποία ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώνει για πολλά χρόνια, όπως και τόσες άλλες της τελευταίας τριετίας. Στο όνομα του καπιταλισμού και της ειρήνης, που βολεύουν πάντα τους λίγους και ισχυρούς".

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69