tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βορίδης: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τη διαβεβαίωση ότι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που απασχολούνται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα συνεχίσουν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους μέχρι να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα της προκήρυξης 4Κ/2020 του Α.Σ.Ε.Π. και να ενταχθούν σε αυτό οι επιτυχόντες, παρείχε από βήματος Βουλής ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Με βάση τα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Βορίδης υπεβλήθησαν συνολικά 78.114 αιτήσεις ηλεκτρονικά για 2.909 οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων κατηγορίας Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Δήμους της χώρας που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Όπως εξήγησε ο Υπουργός, η προκήρυξη οδήγησε σε μία μοριοδοτική διαδικασία και το Α.Σ.Ε.Π., κατόπιν ελέγχου των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, εξέδωσε προσωρινούς πίνακες κατάταξης διοριστέων και απορριπτέων τους οποίους καταχώρησε στην ιστοσελίδα του. Σημείωσε δε ότι κατά των ανωτέρω πινάκων έχουν υποβληθεί συνολικά 636 ενστάσεις για τις οποίες το Α.Σ.Ε.Π. θα διενεργήσει τον αυτεπάγγελτο έλεγχο των δικαιολογητικών και θα εκδώσει τα οριστικά αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτημα του κ. Κεγκέρογλου σχετικά με την προκήρυξη επιπλέον θέσεων για απασχολούμενους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί, κατόπιν συνεννοήσεως με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ύπαρξη μίας τέτοιας ανάγκης, αυτή θα εξεταστεί και θα απαντηθεί μέσα στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2023.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69