tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με 168 «Σταύρος Δήμας» και 131 «παρών» η δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο

kalpes

Με 168 ψήφους υπέρ του Σταύρου Δήμα και 131 «παρών» έληξε η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Απούσα από τη διαδικασία ήταν η Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Εκτός των 155 ψήφων που συγκεντρώθηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία, ο Σταύρος Δήμας πήρε θετική ψήφο από 13 ακόμη βουλευτές.

Συγκεκριμένα, υπέρ του κ. Δήμα ψήφισαν οι πέντε που είχαν υπερψηφίσει και την πρώτη φορά, δηλαδή οι Χρήστος Αηδόνης, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Μάρκου, Γιώργος Νταβρής και Γρηγόρης Ψαριανός.

Στη δεύτερη ψηφοφορία θετική ψήφο έδωσαν ακόμη οι Γιάννης Κουράκος, Βασίλης Οικονόμου, Μίκα Ιατρίδη, Παναγιώτης Μελάς, Κώστας Γιοβανόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης, καθώς και οι ανεξάρτητοι πλέον πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Η Νίκη Φούντα, η οποία λίγη ώρα πριν από την ψηφοφορία ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της από τη ΔΗΜΑΡ, έμεινε στο «παρών», όπως και ο Θωμάς Ψύρρας, για τον οποίο υπήρξαν πληροφορίες, ότι ανεξαρτητοποιείται επίσης από τη ΔΗΜΑΡ.

Στο «παρών» έμειναν για δεύτερη φορά οι Βύρων Πολύδωρας, Πέτρος Τατσόπουλος και Μίμης Ανδρουλάκης.

Μετά τη δεύτερη άκαρπη ψηφοφορία, στην οποία απαιτούνταν 200 ψήφοι, η εκλογή Προέδρου πάει σε τρίτη εκλογή που θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Εάν και η τρίτη ψηφοφορία αποβεί άκαρπη, τότε διαλύεται η Βουλή και προκηρύσσονται εκλογές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69