tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Μ-Λ ΚΚΕ ο Βεροιώτης Μπάμπης Χατζηθεοδωρίδης

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του Μ-Λ ΚΚΕ που αφορούν στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, στις οποίες το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει αυτόνομα. Στη λίστα του ψηφοδελτίου του Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει και ο Βεροιώτης Μπάμπης Χατζηθεοδωρίδης.

Για τις ερχόμενες ευρωεκλογές, το Μ-Λ ΚΚΕ Ημαθίας αναφέρει:

"Μπροστά στις διπλές εκλογές, για την Ευρωβουλή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στήνουν σκηνικό εξαπάτησης του λαού μας. Φτηνή αντιπαράθεση, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του λαού, τεχνητή πόλωση, κάλπικες διαχωριστικές γραμμές με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του.

Η κυβερνητική προπαγάνδα ισχυρίζεται πως τα μνημόνια τέλειωσαν και μαζί μ’ αυτά εξαφανίστηκαν, ως δια μαγείας, τα προβλήματα εργαζόμενων και λαού. Τίποτε όμως δεν έχει τελειώσει κι αυτό που συνεχίζεται σίγουρα είναι τα ψέματα και οι απάτες σε βάρος τους, ο ασφυκτικός ιμπεριαλιστικός έλεγχος και η επιτροπεία.

Οι ξένοι δυνάστες επέβαλαν τα μνημόνια για τη διασφάλιση των δικών τους συμφερόντων. Τα τελευταία 9 χρόνια λεηλάτησαν τη χώρα, εξαθλίωσαν εκατομμύρια λαού, κατάργησαν εργατολαϊκά δικαιώματα. Οι διαδοχικές κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά , Τσίπρα έχουν γραφτεί με τα πιο μελανά χρώματα στην ιστορία λαού και τόπου κι αυτό δε γίνεται να διαγραφεί.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το ένα χέρι σαρώνει όσα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν, ενώ με το άλλο μοιράζει το τελευταίο διάστημα επιδόματα ελεημοσύνης, θέλοντας να εξαγοράσει «αντί πινακίου φακής» συνειδήσεις. Ψηφοθηρεί ασύστολα πάνω στον πόνο αυτού του λαού, που τόσα δεινά κουβαλά στις πλάτες του εξαιτίας τους.

Ο δεύτερος στυλοβάτης του αστικού πολιτικού συστήματος, Κ.Μητσοτάκης-ΝΔ, ένθερμος, ο ίδιος και το κόμμα του, υποστηρικτής και υπουργός των κυβερνήσεων της μνημονιακής βαρβαρότητας, εμφανίζεται σήμερα ως νέος «σωτήρας». Είναι όμως σταθερός και αξιόπιστος εγγυητής, όχι των συμφερόντων και των πόθων του λαού αλλά όλου του συρφετού, ντόπιου και ξένου , που επέβαλε, στήριξε και εφάρμοσε μνημόνια, οδήγησε στη φτώχεια, την ανεργία και τη μετανάστευση εκατομμύρια λαού. Αρχηγός ενός κόμματος βαθιά αντιλαϊκού, διαχρονικός υπερασπιστής του καθεστώτος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της σκληρής καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Εργαζόμενοι

Το Μ-Λ ΚΚΕ είναι το κόμμα που με προσήλωση στάθηκε και στέκει πιστό στους στόχους του λαϊκού, αντιμπεριαλιστικού κινήματος για την έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Είναι για το κόμμα μας επιβεβλημένο να δώσει τη μάχη των Ευρωεκλογών που έρχονται , συμμετέχοντας σε αυτές, αυτόνομα με πανελλαδικό ψηφοδέλτιο. Στόχος μας να πλατύνουμε τη φωνή της αντίστασης στην πολιτική της φτώχειας και της ανεργίας, της υποτέλειας και της τρομοκράτησης των εργαζόμενων. Να προβάλουμε πλατύτερα το δρόμο του αγώνα για την ανατροπή των βάρβαρων μνημονιακών μέτρων, της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης. Να ακουστεί δυνατότερα το σύνθημα «Έξω απ’ την ιμπεριαλιστική Ε.Ε., για μία Ελλάδα Ειρηνική, Δημοκρατική, Ανεξάρτητη και Σοσιαλιστική». Να έρθουν στο προσκήνιο τα πραγματικά προβλήματα τούτου του λαού και του τόπου.

Οι Ευρωεκλογές που έρχονται θα διεξαχθούν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για το λαό μας , για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Μέσα σε συνθήκες βαθιάς, παρατεταμένης κρίσης που επιτάχυναν το ρυθμό της κατεδάφισης των μεταπολεμικών εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων, επέφεραν εργασιακό Μεσαίωνα, αιματηρή λιτότητα προκειμένου το ευρωπαϊκό μονοπωλιακό κεφάλαιο να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του, να εξασφαλίσει καλύτερους όρους ανταγωνισμού με άλλα οικονομικά κέντρα.

Με αφορμή το Προσφυγικό, που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές δημιούργησαν, πυροδοτήθηκαν στα σπλάχνα της Ε.Ε. εσωτερικές συγκρούσεις και διεργασίες διάλυσής της. Η ξενοφοβία και ο ρατσισμός δυναμώνουν, η ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή εκφασίζεται κι αυτή η πορεία πάει χέρι χέρι με των ακρωτηριασμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων, την καταστολή, τους ευρωτρομονόμους και τα αντικομμουνιστικά μνημόνια. Η Ε.Ε. δεν υπήρξε, δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κοινωνικός «παράδεισος» για τους εργαζόμενους. Το αντίθετο, μετατρέπεται όλο και πιο πολύ σε καθημερινή κόλαση για εκατομμύρια . Σε κάθε περίπτωση, με το επικείμενο Brexit της Βρετανίας , ύστερα από 60 χρόνια το αντιδραστικό αυτό οικοδόμημα κλονίζεται πλέον σοβαρά, απειλείται με διάσπαση και διάλυση.

Εργαζόμενοι

Το Μ-Λ ΚΚΕ καλεί κάθε εργαζόμενο, δημοκράτη, πατριώτη να παλέψει με κάθε τρόπο για να φύγει η Ελλάδα από την ιμπεριαλιστική Ε.Ε. Ο αδιάκοπος αγώνας ενάντια στην πολιτική της φτώχειας και της ανεργίας, της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και υποτέλειας που μας επιβάλλουν οι δυνάστες μας , ντόπιοι και ξένοι, και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις τους είναι μονόδρομος. Δεν είναι ανίκητοι!

Απέναντι στο παλιό, το Μεσαίωνά τους και το σάπιο κόσμο τους αγωνιζόμαστε για Δουλειά, Ειρήνη, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία , Σοσιαλισμό.

Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε, ενισχύουμε Μ-Λ ΚΚΕ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69