tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ενημερωτική συνάντηση του Δήμου Αλεξάνδρειας για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας πρόκειται να πραγματοποιήσει μια σημαντική ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την παρουσίαση του θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Η συνάντηση αυτή θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, στις 10πμ, στα γραφεία της πρώην ΚΕΔΑ (συνάντηση μονο για ΜΜΕ), τα οποία βρίσκονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας, από τον Συμπαραστάτη του Δημότη στον δήμο Αλεξάνδρειας, Σίμο Τάμογλου.

Τι είναι ο Θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης;

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει βοήθεια στους πολίτες και τις επιχειρήσεις σε θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών. Στόχος είναι η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των δημοτών και του δήμου, η αντιμετώπιση των παραπόνων και η προώθηση της διαφάνειας και της δικαιοσύνης στις δημοτικές υποθέσεις.

Η Σημασία της Συνάντησης

Η συνάντηση αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους δημότες και τους επιχειρηματίες της περιοχής να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον θεσμό του Συμπαραστάτη για να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2024, στα γραφεία της πρώην ΚΕΔΑ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας.\

Η ενημερωτική συνάντηση του Δήμου Αλεξάνδρειας για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας στις δημοτικές υπηρεσίες. Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών και των επιχειρήσεων είναι καίριας σημασίας για την επιτυχία του θεσμού και την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69