tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Να μην απενταχθεί η χρηματοδότηση της μονάδας κομποστοποίησης του δήμου Αλεξάνδρειας ζητά ο Γ. Ουρσουζίδης

xomateri-4

Ερώτηση στην βουλή προς τον υπουργό Υποδομών κατέθεσε ο βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης με την οποία ζητά να μην απενταχθεί η χρηματοδότηση της μονάδας κομποστοποίησης του δήμου Αλεξάνδρειας. Στην ερώτηση του αναφέρει:

"Με την 2η Τροποποίηση Πράξης "ΑΠΟΚΑΤΑΣΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιβάλλον ανάπτυξη", αποφασίστηκε από τον Ναυτιλίας και Τουρισμού η ένταξη των νέων υποέργων για την δημιουργία μονάδας κομποστοποίησης στο Δ. Αλεξάνδρειας.

Όμως, λόγω υπερδέσμευσης των ευρωπαϊκών κονδυλίων, το ΕΠΠΕΡΑΑ θα κληθεί να απεντάξει τις ενταγμένες πράξεις, οι οποίες δεν έχουν προλάβει να συμβασιοποιηθούν έως το Μάιο του τρέχοντος έτους.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας βρίσκεται ήδη στην διαδικασία της δημοσίευσης του διαγωνισμού η οποία είναι ιδιαιτέρως χρονοβόρα, όπως επιβάλλει η ευρωπαϊκή νομοθεσία - λόγω του ό,τι πρόκειται για έργα άνω του κοινοτικού κατωφλίου.

Προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμβασιοποίηση των υποέργων να ολοκληρωθούν φυσικά και οικονομικα έως τα τέλη Νοεμβρίου-Αρχές Δεκεμβρίου 2015, ερωτάται ο κ. Υπουργός
είναι δυνατόν να μη συμπεριλάβει στη λίστα των προς απένταξη έργων την προαναφερόμενη πράξη, προκειμένου να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για τη συμβασιοποίησή της;".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69