tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο κομμωτής Δήμος Ίντος στο μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ barbering (φωτογραφίες)

Μια ακόμη μεγάλη πρωτιά κατέκτησε ο πολυβραβευμένος κομμωτής Δήμος Ίντος από τον Κοπανό Νάουσας, που άνοιξε πρόσφατα στην πόλη μας το νέο του κατάστημα DimosIntos luxury hair house.

Στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική γιορτή του Ελληνικού barbering, το 6th Greek Barber Festival, κατέκτησε τον τίτλο του Best Barber of the year 2022, που πέρα από αναγνώριση των διακρίσεων, του δίνει και το εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη.

Το διήμερο 20-21 Μαρτίου, στον επιβλητικό χώρο του club casino hotel loutraki, ο δικός μας Δήμος διακρίθηκε στον διαγωνισμό συμμετέχοντας σε θέματα old school - freestyle και modern barbering. Ο Δήμος συγκέντρωσε 3126 πόντους αποσπώντας την μεγαλύτερη βαθμολογία των κριτών, που αποτελούνταν από μερικά από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής στο χώρο της εκπαίδευσης (Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Ολλανδία κ.α.).

Μάλιστα πέρα από τα πλούσια δώρα, η διοργάνωση του GREEK BARBER FEASTIVAL, λόγω του ότι ο Δήμος είχε διακριθεί με μεγάλη επιτυχία και στις προηγούμενες διοργανώσεις, του απένειμε τον τίτλο PLATINUM BARBER, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να είναι από του χρόνου ο μοναδικός Έλληνας κριτής του διαγωνισμού.

Τέλος, το μεγάλο αυτό event παρακολούθησαν πάνω από 2000 άτομα που είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κλειστά σεμινάρια και live εμφανίσεις on stage ξένων εκπαιδευτών κι Ελλήνων barber, ενώ στον χώρο υπήρχαν αρκετά περίπτερα με προϊόντα μεγάλων εταιρειών του χώρου.

Από την πλευρά μας συγχαίρουμε τον Δήμο για τη σπουδαία αυτή διάκριση, που προβάλει την περιοχή μας και του ευχόμαστε ανάλογες διακρίσεις και στο εξωτερικό.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69