tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η Ποντιακή κωμωδία «Άθρωπος ‘ς σο σπέλ’…» στο Μακροχώρι

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, η πλατεία του Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι θα γεμίσει με γέλιο και συγκίνηση, καθώς θα φιλοξενηθεί η ποντιακή κωμωδία «Άθρωπος ‘ς σο σπέλ’…». Η παράσταση, που θα ξεκινήσει στις 20:30, προσφέρεται δωρεάν στο κοινό, προσκαλώντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες να απολαύσουν μια μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου, τιμώντας την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα σε όλους. Η κωμωδία, γραμμένη από τον γνωστό ποντιακό καλλιτέχνη Τάκη Βαμβακίδη και σκηνοθετημένη από τον Γιάννη Ζουγανέλη, υπόσχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο αλλά και να μεταφέρει σημαντικά μηνύματα μέσα από την ποντιακή παράδοση.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί με υπέρτιτλους στη νεοελληνική, διευκολύνοντας έτσι το κοινό που δεν είναι εξοικειωμένο με την ποντιακή διάλεκτο να κατανοήσει πλήρως το έργο. Το Ποντιακό Θέατρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στη διατήρηση και την προώθηση αυτής της σημαντικής παράδοσης.

Η βραδιά αναμένεται να γεμίσει την πλατεία του Αγίου Γεωργίου με χαμόγελα και θετική ενέργεια, ενισχύοντας το αίσθημα της κοινότητας και της πολιτιστικής συνέχειας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69