tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μια διδακτική παράσταση κουκλοθεάτρου στην Βέροια για την Κλιματική Αλλαγή

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:30, οι κάτοικοι της Βέροιας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιαίτερη παράσταση κουκλοθεάτρου, με τίτλο "Ποιος θα σώσει τις εποχές;". Η παράσταση διοργανώνεται από τον Δήμο Βέροιας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα και την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, και εντάσσεται στα πλαίσια της Στοχοθεσίας της Διαπίστευσης Erasmus+. Η παράσταση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο 1ου Family Festival και θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Αγίων Αναργύρων.

Το έργο, γραμμένο και σκηνοθετημένο από τη Σοφία Παυλίδου, παρουσιάζει τις τέσσερις εποχές—Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο και Χειμώνα—σε μια τρυφερή και χιουμοριστική ιστορία που θίγει το θέμα της κλιματικής αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι εποχές έχουν απορρυθμιστεί: ο Χειμώνας φιλοξενεί ζεστές μέρες, το Καλοκαίρι φέρνει βροχές και καταιγίδες, ενώ η Άνοιξη και το Φθινόπωρο αγωνίζονται να βρουν τον χώρο τους στον κύκλο του χρόνου.

Οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας θα ζωντανέψουν την ιστορία μέσα από τις φωνές και τις κούκλες, προσφέροντας στους θεατές μια απολαυστική αλλά και διδακτική εμπειρία. Η παράσταση θα αναδείξει τη σημασία της ισορροπίας στη φύση και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, που δεν επηρεάζουν μόνο τους ανθρώπους, αλλά και τα ζώα, όπως τα χελιδόνια, τα οποία αναρωτιούνται αν πρέπει να φύγουν ή να μείνουν.

Αυτή η πρωτότυπη παράσταση, που συνδυάζει την τέχνη του κουκλοθεάτρου με επίκαιρα περιβαλλοντικά ζητήματα, αναμένεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη σκέψεις και προβληματισμό για τον πλανήτη μας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69