tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη στη Βέροια

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:30, οι κάτοικοι και επισκέπτες της Βέροιας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική παράσταση θεάτρου σκιών, με τίτλο "Ο Καραγκιόζης στη Συννεφούπολη!", στο πλαίσιο 1ου Family Festival. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των πολιτιστικών δρώμενων της πόλης και θα φέρει επί σκηνής μια πρωτότυπη διασκευή του κλασικού έργου του Αριστοφάνη, "Όρνιθες", στο πάρκο Αγίων Αναργύρων.

Σε αυτή την ξεχωριστή παράσταση, οι λαϊκοί ήρωες του θεάτρου σκιών, ο Καραγκιόζης και ο φίλος του Χατζηαβάτης, θα μετενσαρκωθούν ως Καρα Πεισθέταιρος και Χατζη Ευελπίδης αντίστοιχα. Οι δύο δούλοι, μετά από μια περιπλάνηση, θα φτάσουν στη μυθική χώρα των πουλιών, όπου μαζί με τους νέους τους συμμάχους θα επιχειρήσουν να χτίσουν στα σύννεφα έναν τόπο όμορφο και ειρηνικό.

Η παράσταση αυτή αποτελεί μια γέφυρα μεταξύ του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών και της αρχαίας ελληνικής κωμωδίας, φέρνοντας κοντά τον κόσμο του Καραγκιόζη με την κωμική μαεστρία του Αριστοφάνη. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ευφυή σύνθεση που διατηρεί την κλασική ατμόσφαιρα του θεάτρου σκιών, ενώ παράλληλα εισάγει τα σύγχρονα στοιχεία της Αριστοφανικής κωμωδίας.

Αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη γέλιο, ανατροπές και βαθιά νοήματα, που θα ψυχαγωγήσει το κοινό όλων των ηλικιών.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69