tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ξεκαρδίστηκε το κοινό της Βέροιας με τους "Μπαμπάδες με ρούμι"

Το Άλσος ζωντάνεψε την Τρίτη το βράδυ, καθώς πλήθος κόσμου ανηφόρισε στο θερινό θέατρο της Βέροιας για να παρακολουθήσει την απολαυστική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Μπαμπάδες με ρούμι». Η δίωρη παράσταση κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τις πετυχημένες ατάκες και τις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη μαγεία του θεάτρου.

Μια Ξεκαρδιστική Κωμωδία

Η παράσταση χαρακτηρίζεται από την γρήγορη πλοκή της και την καυστική της χιουμοριστική προσέγγιση. Το κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την ιστορία πέντε απελπισμένων καθαρμάτων, που κατέκτησαν τη σκηνή με την ευρηματικότητα και το πνεύμα τους. Οι θεατές, ανυποψίαστοι για τα μυστικά που κρύβουν «στην κουζίνα τους» οι χαρακτήρες της παράστασης, ταξίδεψαν μέσα από τις κωμικές και συνάμα τραγικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται.

Οι Καταπληκτικές Ερμηνείες

Στην παράσταση πρωταγωνίστησαν οι Ρόη (Βίκυ Σταυροπούλου), Βέσκα (Κωνσταντίνα Μιχαήλ), Παναγιώτης (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), Τζένη (Νίκη Λάμη), Χρήστος (Κωνσταντίνος Γαβαλάς) και η κυρία Βάσω (Σοφία Βογιατζάκη), οι οποίοι έδωσαν ζωή στους χαρακτήρες τους με τρόπο που καθήλωσε το κοινό. Οι δύο γιοί, οι δύο νύφες, η γειτόνισσα-φωτεινός παντογνώστης και η εφιαλτική νοσοκόμα μιλούν, μαλώνουν, δολοπλοκούν και κοιμούνται ήσυχοι, υφαίνοντας ένα γλυκό σχέδιο αλληλοεξόντωσης.

Ένα Κοινό Που Διασκέδασε

Η θεατρική εμπειρία ολοκληρώθηκε με τα γέλια και τα χειροκροτήματα του κοινού, που απόλαυσε κάθε στιγμή της παράστασης. Η επιτυχία της βραδιάς δεν οφείλεται μόνο στο έξυπνο σενάριο και την άψογη σκηνοθεσία, αλλά και στη χημεία των ηθοποιών, που κατάφεραν να μεταδώσουν το κωμικό πνεύμα και να χαρίσουν στιγμές αληθινής διασκέδασης.

Η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» συνεχίζει την περιοδεία της, και όπως φαίνεται, θα αφήσει το στίγμα της στο θεατρικό κοινό της χώρας, αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού.

Συντελεστές

Συγγραφείς : Θανάσης Παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας

Σκηνοθεσία : Θανάσης Παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας

Ηθοποιοί: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σοφία Βογιατζάκη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς,  Νίκη Λάμη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Φωτισμοί : Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός Σκηνογράφος: Ελίνα Δράκου

Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης

Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69