tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο θεατρικός μουσικός μονόλογος "Δυο γυμνά άσπρα χέρια" με την Μελίνα Μποτέλη παρουσιάστηκε στην Βέροια

Τον Θεατρικό –Μουσικό Μονόλογο με τίτλο «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» παρουσίασε η Μελίνα Μποτέλλη στην Βέροια.

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός ερμήνευσε το έργο, σε κείμενο, σκηνοθεσία και φωτισμούς της ίδιας, στην κατάμεστη αίθουσα της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε, την Δευτέρα 6 Μαρτίου, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που τιμάται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους.

Επρόκειτο για ένα συγκλονιστικό έργο ύμνο στη Γυναίκα, τη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής.

Η Μελίνα Μποτέλη χωρίς θεαματικά κοστούμια, χωρίς σκηνικά, χωρίς εικόνες και πολύπλοκους φωτισμούς ερμήνευσε το έργο που έγραψε για όλους εμάς και με την φωνή της, έκανε την φαντασία μας δημιουργό. Δημιουργό εικόνων και προσώπων, ταξιδεύοντας την ψυχή μας σε κόσμους συναισθημάτων. Με τον απλό τρόπο της ανάγνωσης, έτσι όπως γινόταν, γίνεται και ίσως γίνεται στο μέλλον η ηχογράφηση των θεατρικών έργων για το ραδιόφωνο.

Τα «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα.

Στο τέλος της παράστασης η πρόεδρος του ΕΡΑΣΜΟΥ Γιούλη Φωστηροπούλου απηύθυνε χαιρετισμό λέγοντας ότι η καταξιωμένη ηθοποιός με τον καλύτερο τρόπο αφιέρωσε ύμνο στην γυναίκα αγωνίστρια, στη γυναίκα μάνα. Αναφερόμενη στο πρόσφατο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα είπε ότι «η φετινή 8η Μάρτη θα είναι διαφορετική γι αυτές τις μάνες που έχασαν τα παιδιά τους, να αφουγκραστούμε την κραυγή της. Οι αγώνες των γυναικών αποτελούν για όλους μας πηγή υπερφηφάνειας και δύναμης. Ας συστρατευτούμε όλοι και όλες στον κοινό αγώνα, υπάρχει ελπίδα!». Κλείνοντας η κ. Φωστηροπούλου προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο μία εικόνα στην κ. Μποτέλη.

Την παράσταση παρακολούθησαν: ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο πρώην υπουργός Μαργαρίτης Τζίμας, οι πρώην βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου και Ηλίας Φωτιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Συρμούλα Τζήμα και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, μαθητές του εσπερινού ΕΠΑΛ κ.α.

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69