tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Playback θέατρο με αφορμή την μέρα των δικαιωμάτων του παιδιού πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Παπατζίκου

Παγκόσμια Ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού εχθές και το Σχολείο στο Σύννεφο ΚΔΑΠ/Νηπιακό Κέντρο Βέροια σε συνεργασία με την ομάδα «Playbackers Σχήμα Ευέλικτο» θέλησαν να δώσουν χώρο στην περιέργεια, το αυθορμητισμό και την ζωντάνια του παιδιού που ο καθένας μας κουβαλά μέσα του, δικαιώνοντας έτσι με έναν συμβολικό τρόπο την έκφραση και τη φωνή του «παιδιού».

Στον φιλόξενο χώρο της γκαλερί Παπατζίκου το κοινό προσέφερε ιστορίες παιδικής ηλικίας, όνειρα, προσδοκίες, μικρά και μεγάλα γεγονότα της καθημερινής ζωής, υλικό που αυτοσχεδιαστικά έγινε μια καλλιτεχνική επί σκηνής πράξη.

Το playback είναι ένα είδος θεατρικής δράσης όπου ειδικά εκπαιδευμένοι ηθοποιοί, συντονιστής και μουσικός αναπαριστούν με αυτοσχεδιασμό κίνησης, ήχων, χρήσης αντικειμένων, λόγου, μουσικής αφηγήσεις των θεατών, χρησιμοποιώντας τεχνικές από το κοινωνικό θέατρο, το ψυχόδραμα, τη δραματοθεραπεία και το σωματικό θέατρο. Λόγω της φύσης του δημιουργεί ένα κλίμα συναισθηματικής εγγύτητας και δίνει χώρο στην δημιουργία ενός συλλογικού νοήματος που όμως ο καθένας βιώνει με μοναδικό τρόπο.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69