tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δραματοποιημένες ιστορίες και μύθοι της Ημαθίας από το ΔΗΠΕΘΕ στο Μουσείο των Αιγών

Το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, , ώρα 8.50μ.μ. θα παρουσιαστεί στο κοινό η εγκαίνια συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας (Νέο Μουσείο Αιγών), ΄΄….κι όλα μαζί μια λύπη και μια ομορφιά…‘’.

Δραματοποιημένες ιστορίες και μύθοι της Ημαθίας, σε θεατρικό αναλόγιο με την συνοδεία μουσικής: από τον μύθο του πρώτου βασιλιά της Μακεδονίας, τα παιδικά χρόνια του Αλέξανδρου στη Μίεζα πλάι στον Αριστοτέλη, την δραματική ημέρα της δολοφονίας του Φιλίππου στο θέατρο των Αιγών, μέχρι τις καθημερινές ιστορίες ανθρώπων, που ζουν ή πέρασαν από τον τόπο και σταμάτησαν για λίγο τον χρόνο, αφήνοντας ένα γράμμα, ένα ποίημα, μία φωτογραφία, μια-δυο σελίδες σε ένα τετράδιο ή ένα βιβλίο θα ξεδιπλωθούν μπροστά στο κοινό.

σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Παρασκευόπουλος

μουσική: Μάνος Μυλωνάκης

εικαστική επιμέλεια: Δημήτρης Γεωργόπουλος

Ηθοποιοί:

Γιώργος Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Ζήνδρος, Θέμης Καλούδης, Φανή Κονδάρα, Μαρία Καραγκιοζίδου,  Κωνσταντίνος Λιάρος, Λία Μπάστα, Δαμιανός Οικονομίδης, Ευτυχία Σπυριδάκη, Εύα Φρακτοπούλου,  Γιώργος Χριστοφορίδης, Νίκος Ψυχαράκης.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μάνος Μυλωνάκης (πιάνο, μεταλλόφωνο, μελόντικα, electronics), Ευστρατία Χαλουλάκου (τσέλο), Νάσια Σιαμέτη (βιολί).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69