tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γέμισε ασφυκτικά ο Χώρος Τεχνών στην παράσταση "Κατάδικος μου" (φωτογραφίες & video)

katadikos ver

Πολύ μικρός για να χωρέσει όλους όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση "Κατάδικος μου" αποδείχθηκε ο Χώρος Τεχνών στην Βέροια. Το ενδιαφέρον του Βεροιώτικου κοινού ήταν πολύ μεγάλο ωστόσο η παραγωγή σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ αναγκάστηκαν να ανεβάσουν την παράσταση σε έναν κλειστό, και πολύ μικρότερης χωρητικότητας, χώρο λόγω κακοκαιρίας.

Κατά τα λοιπά, όσοι κατάφεραν κι εξασφάλισαν εισιτήριο, παρακολούθησαν την παράσταση που τα τελευταία τρία χρόνια μονοπώλησε στην Αθήνα το ενδιαφέρον του κοινού.

Ήταν ένα έργο που καταγράφει με χιούμορ αλλά και διεισδυτική ματιά τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία. Μία σύγχρονη κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ' εμάς τους ίδιους.

Η παράσταση άρεσε και στο τέλος οι πρωταγωνιστές απέσπασαν το πολύ θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Πρωταγωνίστρια ήταν η Ελένη Ράντου και μαζί της οι εξαιρετικοί, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.. Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69