BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

«Το Θεατράκι της Νάουσας» παρουσιάζει τη «Φεγγαρόπετρα» του Γιώργου Δάμτσιου

Το εφηβικό θεατρικό σχήμα «Θεατράκι της Νάουσας» ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει μέσα από τη θεατρική παράσταση «Φεγγαρόπετρα», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου. Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, με γενική είσοδο στα 6 ευρώ.

Το έργο ξετυλίγει την ιστορία μιας παρέας παιδιών που ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο συνδέεται με την κρυμμένη «Φεγγαρόπετρα», κρυμμένη κάπου στη Σχολή του Αριστοτέλη. Η περιπέτεια τους μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο δράση, συγκινήσεις και αγωνία, ενώ ταυτόχρονα αγγίζει βαθιά κοινωνικά ζητήματα, όπως η ισότητα, η διαφορετικότητα και η αποδοχή των άλλων ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας ή εθνικότητας.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία του έργου είναι ο κεντρικός ήρωας, ένα παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και διαθέτει μαγικές ικανότητες. Το παιδί αυτό καταφέρνει να βοηθήσει τους φίλους του σε δύσκολες καταστάσεις, καθιστώντας το παράδειγμα της δύναμης και της μοναδικότητας που διαθέτει κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως των δυσκολιών του.

Η παράσταση, που σκηνοθετείται και διασκευάζεται από την Ηλιάνα Τζίλη, φιλοδοξεί να προσφέρει στους μικρούς θεατές έναν μαγικό και ταυτόχρονα διδακτικό κόσμο. Μέσα από το κέφι και την ανεμελιά της παιδικής παρέας, προβάλλονται σημαντικά μηνύματα που διδάσκουν την κατανόηση και τον σεβασμό προς τη διαφορετικότητα. Η θεατρική απόδοση του κειμένου, η οποία ανήκει στη Μαριάννα Πασχάλη, υπόσχεται μια ζωντανή και καθηλωτική εμπειρία για το κοινό.

Το «Θεατράκι της Νάουσας» προσκαλεί τους θεατές να γίνουν μέρος αυτού του μαγικού ταξιδιού, το οποίο θα ψυχαγωγήσει αλλά και θα προβληματίσει τους μικρούς μας φίλους, προωθώντας αξίες που χρειάζονται στον σύγχρονο κόσμο.

Παίζουν :
 
Αναστάσης – Αχχιλέας Αποστολάκης
Γιάννης Παρχαρίδης
Βασιλική Πάλλα
Γιώργος Μπάτσαλας
Ευδοξία Τσακίρη
Ιορδάνης Παυλίδης
Αντώνης Κάπας
Ελισάβετ Τόμτση
Εβελίνα Τουμπούρη
Βάσω Λαζάρου
Περικλης Τσιτερίδης
Μαρία Αντάρα
Αναστασία Τατσίνα
Δήμητρα Σιδηροπούλου
 
Διασκευή – σκηνοθεσία :Ηλιάνα Τσίλη

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69