BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

«Η Ζωή τρία γράμματα»: Μια παράσταση φόρος τιμής στην 3η ηλικία, στο Χώρο Τεχνών

Ο Δήμος Βέροιας και η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, παρουσιάζουν την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 7.30μμ στον Χώρο Τεχνών, τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η Ζωή τρία γράμματα», σε επιμέλεια κειμένων – σκηνοθεσία της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Κατερίνας Πασιοπούλου, μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση και διεύθυνση χορωδιών της Μουσικού Κατερίνας Σωτηρίου.

Πρόκειται για μια θεματική και συνάμα θεαματική υπερπαραγωγή μουσικής, λόγου και υποκριτικής, με τη συμμετοχή πολυάριθμων συντελεστών: ηθοποιών, χορωδών, χορευτών και μουσικών, που ξεδιπλώνει, μέσα από μια λυρική αντίληψη και προσέγγιση, την πορεία της ανθρώπινης ζωής μέσα στο χρόνο, με ισχυρές συναισθηματικές αναφορές, εναλλαγές και αντιθέσεις, ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη, το γέλιο και το δάκρυ!

Συμμετέχουν: Τα Χορωδιακά Σύνολα Μελίκης και Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας, η Παιδική, η Καλλιτεχνική Ομάδα Νέων Μελίκης – Νεοκάστρου, το Μουσικό Σχήμα Balkan Melody, καθώς και διακεκριμένοι Ημαθιώτες μουσικοί και ηθοποιοί.

Την παράσταση συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» που δραστηριοποιείται κατά της έμφυλης βίας και κυρίως της κακοποίησης γυναίκας – παιδιού.

Η είσοδος είναι δωρεάν, με την επίδειξη καρτών ελευθέρας εισόδου που διατίθενται σε όλα τα ΚΑΠΗ της Βέροιας

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69