tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Συναυλία με τους «Μίμης Νικολόπουλος Band” στη Νάουσα

Συναυλία θα πραγματοποιήσουν οι  «Μίμης Νικολόπουλος Band», την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, στα πλαίσια του Naoussa Street Food Festival 2024 Wine Edition.

Ο Μίμης Νικολόπουλος και η μπάντα του, ανεβαίνουν στη σκηνή για να προσφέρουν στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία, συνδυάζοντας την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική με διάφορα τραγούδια από όλο τον κόσμο. Κιθάρες, πνευστά, βιολί και κρουστά, δημιουργούν ένα πολυεπίπεδο παζλ με παραδοσιακές και μοντέρνες επιρροές, όπως φλαμένκο, τζαζ, ροκ και βαλκανική τσιγγάνικη μουσική. Με αφετηρία την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά «The Way Back Home», αλλά και το ντεμπούτο άλμπουμ «Deviation», οι μουσικοί διηγούνται ιστορίες, ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν και χαράζουν μια διαδρομή μέσα σε διάφορες πολιτιστικές παραδόσεις.

Από την μουσική της Μεσογείου μέχρι τη λαϊκή μουσική της Λατινικής Αμερικής, από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων μέχρι την σύγχρονη ρυθμική, ο Μίμης και η μπάντα του προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών που ενώνονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Το σύνολο απαρτίζουν οι: Κώστας Μπατσίλας (τρομπέτα), Ηλίας Δέλλιος (τρομπόνι), Στέφανος Ιωαννίδης (τύμπανα, κρουστά), Θοδωρής Χριστοφορίδης (μπάσο), Ανδρέας Λεοντάκης (ακουστική κιθάρα, φωνητικά), Χρήστος Δανάς (βιολί), Κώστας Κοντοκοτσάκος (τύμπανα), Μίμης Νικολόπουλος (κλασική κιθάρα, φωνητικά).

Είσοδος ελεύθερη

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69