tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Η Κατερίνα Λιόλιου την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην Βέροια

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο ενέργεια και επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Λιόλιου ετοιμάζεται να προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία στην Βέροια. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Άλσους την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ., υπό την διοργάνωση της Box Productions.

Η Κατερίνα Λιόλιου, με την εντυπωσιακή φωνή και τις ξεχωριστές ερμηνείες της, είναι γνωστή για τα super hits της που έχουν κατακτήσει τα ραδιόφωνα και τις καρδιές των θαυμαστών. Με τραγούδια όπως "Νοικιάστηκε", "Είμαι η γυναίκα της ζωής σου", και "Η δική μου η τρέλα", αλλά και τα παλιότερα αγαπημένα "Story", "Πάω στο Νησί", και "Η ψυχολογία μου", υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

Οι πόρτες του θεάτρου Άλσους θα ανοίξουν στις 7 μ.μ., δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να προετοιμαστεί για την παράσταση. Τα εισιτήρια για τη συναυλία είναι διαθέσιμα στην προπώληση για 15€, ενώ στο ταμείο η τιμή τους είναι 18€. Η προπώληση μπορεί να γίνει σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως ο Χώρος Τεχνών, το Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, ο Στάσου Μύγδαλα, και το Todo Coffee Market.

Αν είστε λάτρεις της ελληνικής μουσικής και θέλετε να ζήσετε μια αξέχαστη βραδιά, μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Κατερίνα Λιόλιου ζωντανά στη Βέροια.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69