tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η Μαρίνα Σάττι «μάγεψε» την Αλεξάνδρεια με μουσική και ρυθμό

Η Μαρίνα Σάττι «ταρακούνησε» την Αλεξάνδρεια με μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη για όσους παρευρέθηκαν. Το Δημοτικό Αμφιθέατρο γέμισε ασφυκτικά από τους θαυμαστές της, κυρίως εφήβους, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της συναυλίας, γεμάτοι ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. 

Οι νεαροί φανς της Μαρίνας Σάττι, κρατώντας δώρα και χαμόγελα, την περίμεναν με ανυπομονησία, έτοιμοι να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της. Η αγαπημένη performer παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα που κατάφερε να μαγέψει το κοινό.

Με τις ιδιαίτερες ερμηνείες της, έκανε όλο το αμφιθέατρο να χορεύει στον ρυθμό της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την εκρηκτική της παρουσία.

Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε τραγούδια από τον πρώτο της δίσκο, παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια αλλά και από διάφορα μέρη των Βαλκανίων. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησε και στα αραβικά, τη γλώσσα του πατέρα της που κατάγεται από το Σουδάν. Παρουσίασε επίσης τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο "P.O.P", που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα οποία το κοινό υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό.

Για περίπου δύο ώρες, ζουρνάς, νταούλι και 808 beats, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και trap μουσική συνυπήρχαν στη σκηνή, δημιουργώντας έναν αισθησιακό και ξέφρενο χορό. Το κοινό παρασύρθηκε από τον ρυθμό και την ενέργεια της Μαρίνας, που απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι μια από τις πιο ξεχωριστές καλλιτέχνιδες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69