tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μουσική βραδιά κάτω από το φεγγάρι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας

Με αφορμή την αυγουστιάτικη πανσέληνο, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας διοργάνωσαν μια μαγική βραδιά στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Η συναυλία, με τίτλο «Paper Moon», αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα 30 χρόνια από τον θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες. Το μουσικό πρόγραμμα, ωστόσο, περιελάμβανε και αγαπημένα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου με θέμα το φεγγάρι, δημιουργώντας έτσι μια ατμόσφαιρα που συνέδεσε το ελληνικό με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Η Νάντια Παυλίδου, με την βελούδινη φωνή της, χάρισε στο κοινό μια μοναδική ερμηνεία, ενώ την συνόδευσε ο ταλαντούχος κιθαρίστας Βασίλης Μπεζεβέγκης. Ο συνδυασμός της φωνής και της κιθάρας δημιούργησε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που αγκαλιάστηκε από τη δροσερή βραδιά του Αυγούστου και την απαλή λάμψη του φεγγαριού.

Ο χώρος της συναυλίας, ανάμεσα στα μνημεία του Μουσείου και στο «μπαλκόνι» της Βέροιας με θέα τον κάμπο, προσέφερε ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από όνειρο. Τα αρώματα από τις λεβάντες που κοσμούν τον χώρο του Μουσείου συμπλήρωσαν την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, κάνοντας την εμπειρία αξέχαστη για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η είσοδος στη συναυλία ήταν ελεύθερη και προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Οι καρέκλες γέμισαν γρήγορα, και δεν έμεινε ούτε ένα πεζούλι άδειο. Ο κόσμος αγκάλιασε τη βραδιά με ενθουσιασμό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του για τον πολιτισμό και τη μουσική.

Η συναυλία «Paper Moon» δεν ήταν απλώς μια μουσική βραδιά· ήταν ένα ταξίδι στη μνήμη, στο συναίσθημα, και στην καλλιτεχνική έκφραση, με συνοδοιπόρο το φως του φεγγαριού και τη μαγεία της μουσικής.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69