tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μουσική και φύση συναντώνται στο Άλσος Αγίου Νικολάου στη Νάουσα

Στην ειδυλλιακή τοποθεσία του άλσους Αγίου Νικολάου, η μαγεία της φύσης θα συνδυαστεί με τις μουσικές μελωδίες την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024, σε μια μοναδική βραδιά που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη. Το Bear Project διοργανώνει μια μουσική γιορτή στο The Bella Garden, μια περιοχή που θα μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό σκηνικό γεμάτο ήχους και φύση.

Από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι το ξημέρωμα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από μουσικά σετ που θα αντηχούν μέσα στα δέντρα και τα ποτάμια του πανέμορφου άλσους. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το μόνο που χρειάζεται να φέρει ο καθένας είναι η διάθεση για μια αξέχαστη βραδιά.

Η Συμμετοχή των Καλλιτεχνών:

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι ο DJ Athineos, μέλος της γνωστής κολεκτίβας Non. Ο Athineos αναμένεται να προσφέρει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, με ήχους που συνδυάζουν την ηλεκτρονική μουσική με επιρροές από διάφορα είδη.

Ο κατάλογος των καλλιτεχνών περιλαμβάνει επίσης τους:

Lastraw (Bear Project | Awen Records): Ο Lastraw φέρνει τη δική του σφραγίδα στο μουσικό σκηνικό με τις ιδιαίτερες παραγωγές του.

Tsavdaa (Backstreet Project | Edessa): Με την εμπειρία του στον ηλεκτρονικό ήχο, ο Tsavdaa υπόσχεται να προσφέρει μια αναζωογονητική μουσική εμπειρία.

Began (Bear Project): Ο Began θα συνεισφέρει στη βραδιά με τον χαρακτηριστικό του ήχο και τη δημιουργική του διάθεση.

Η εκδήλωση προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν τις αγαπημένες τους μελωδίες σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον. Η συνύπαρξη της τέχνης και της φύσης υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που θα ενθουσιάσει όλους τους συμμετέχοντες.

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, όπου η φύση και η μουσική θα συγχωνευτούν αρμονικά στο άλσος του Αγίου Νικολάου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69