tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Μουσικό διήμερο στο Μακροχώρι από τον Σύλλογο Ντόπιων

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του καλοκαιριού, ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων διοργανώνει ένα εντυπωσιακό μουσικό διήμερο στις 28 και 29 Αυγούστου 2024, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου.

 

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 21:00 και υπόσχονται ένα ζωντανό γλέντι με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική από την κεντρική Μακεδονία και την ευρύτερη περιοχή.

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, η μουσική ψυχαγωγία θα αναλάβει η καταξιωμένη μουσική Κομπανία Γκουτζιλίκα. Με τη συμμετοχή του Βασίλη Γκουτζιλίκα (τραγούδι), του Γιώργου Γκουτζιλίκα (κλαρίνο), του Άρη Γκουτζιλίκα (αρμόνιο), του Αντώνη Στογιαννόπουλου (μπουζούκι), του Βαγγέλη Τολίκα (ντραμς) και του Αντώνη Καλατή (βιολί-λύρα), η Κομπανία αναμένεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία με ήχους του λαϊκοδημοτικού ρεπερτορίου.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου, η μουσική σκηνή θα είναι γεμάτη από την ορχήστρα του Γιώργου Σκηπητάρη και τον Βασίλη Μανωλόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει τη βραδιά με τον παραδοσιακό ήχο του ζουρνά. Η συμμετοχή των Λένας Ντίνας και Παναγιώτη Τουρνά (τραγούδι), Γιώργου Σκηπητάρη (κλαρίνο), Πασχάλη Καρβουνιάρη (τρομπέτα), Γιάννη Γκαντίδη (πλήκτρα) και Γιώργου Κίνα (τύμπανα) υπόσχεται μια μουσική εμπειρία πλούσια σε παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους.

Η γενική είσοδος για κάθε βραδιά είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει 2 κρεατικά. Για κρατήσεις και επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 698 711 1096. 

Το διήμερο αυτό υπόσχεται χορό, διασκέδαση και αυθεντική μουσική ψυχαγωγία, προσκαλώντας όλους να ζήσουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στο Μακροχώρι.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69