tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Μουσική βραδιά με Καψάλη και Ζωιδάκη στο Νεοχώρι

Το Νεοχώρι του Δήμου Αλεξάνδρειας ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στις 30 Ιουλίου, με μια συναυλία που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη. Στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου, οι λάτρεις της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία από λαϊκά, ηπειρωτικά, κρητικά και ποντιακά ακούσματα.

Η βραδιά θα φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τον Γιάννη Καψάλη και τον Νίκο Ζωιδάκη, οι οποίοι υπόσχονται να εκτοξεύσουν το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες τους. Μαζί τους θα είναι και ο Μάκης Τσίκος, καθώς και οι Αδερφοί Ραφαηλίδη, που θα συμπληρώσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μοναδικές παραδοσιακές μελωδίες.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι στα 10 ευρώ, με ένα μέρος των εσόδων να προορίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας το κοινωνικό έργο της εκδήλωσης. Για τα παιδιά έως 10 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις οικογένειες να παρακολουθήσουν τη συναυλία χωρίς επιπλέον κόστος.

Η συναυλία στο Νεοχώρι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και διασκέδαση, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Με μεγάλα ονόματα στη σκηνή και ποικιλία μουσικών ακουσμάτων, η εκδήλωση αυτή αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την περιοχή.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69