tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Η Ιουλία Καραπατάκη έρχεται στην Βέροια

Η βελούδινη φωνή της, η ενέργειά της πάνω στη σκηνή, τα υπέροχα τραγούδια της που κάνουν ρεκόρ από views στα Social Media, αλλά και το χαμόγελό της και η ευγένειά της στις συνεντεύξεις της την κάνουν να ξεχωρίζει και να σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στα μουσικά δρώμενα.

Ο λόγος για την Ιουλία Καραπατάκη την 37χρονη ρεμπέτισσα της νέας γενιάς, η οποία έρχεται στην Βέροια την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο άλσους Μελίνα Μερκούρη (9μμ).

Τη γνωρίσαμε μέσα από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά δίπλα του τον Οκτώβριο του 2017.

Το ταλέντο της στη μουσική και το χάρισμα που έχει στη φωνή της την έκαναν αμέσως δημοφιλή στο ευρύ κοινό, το οποίο πλέον σε κάθε της εμφάνιση την αποθεώνει! Όταν είναι πάνω στη σκηνή μοιάζει με αερικό, χορεύει, τραγουδάει, παίρνει ενέργεια από τον κόσμο και τη δίνει πίσω στο τριπλάσιο!

Η Ιουλία Καραπατάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Τελείωσε το 2004 το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Από τα 11 της έμαθε κλασσική κιθάρα και σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από τότε εργάζεται ως τραγουδίστρια – μουσικός σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία αλλά και το εξωτερικό.

Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με καλλιτέχνες και μουσικούς, όπως ο Γιάννης Παπαβασιλείoυ (Βλάχος), ο Αντώνης και ο Θοδωρής Ξηντάρης, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, ο Μανώλης Πάππος, Μπάμπη Τσέρτοw κ.ά. Συνεργάζεται με το συγκρότημα Kompania και συμμετείχε στο δίσκο «Με την καρδιά στη θάλασσα» των Άρη Κούκου & Μάτας Αδαμογιάννη.

Από τον Οκτώβριο του 2017 ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα. Το καλοκαίρι του 2018 συνεργάστηκε και με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Συμμετείχε στον δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου «Με στόμα που γελά», όπως και στο 4πλο CD αφιέρωμα στον Μίκη. Ακόμα, υπήρξε η βασική ερμηνεύτρια στο CD «Τα Δεύτερα» των Φώτη Σιώτα και Θοδωρή Γκώνη. Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα στις εμφανίσεις του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69