tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Συναυλία αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά της Μαδαγασκάρης πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Συναυλία αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά της Νοτίου Μαδαγασκάρης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 7 Ιουλίου, στο γήπεδο μπάσκετ Ελιάς.

Την συναυλία ελληνικού τραγουδιού με το μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ διοργάνωσε το  Φωνητικό Οργανικό Σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης, Καμπανίας, του Δήμου Βέροιας και του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Τα έσοδα της μουσικής βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ιεραποστολής “ΦροντίΖΩ τα παιδιά της Νοτίου Μαδαγασκάρης” και για την ανέγερση του ορφανοτροφείου στην Τολιάρα Μαδαγασκάρης που χτίζει ο επίσκοπος Πρόδρομος.

Πρόκειται για μια από τις πιο φτωχές περιοχές του πλανήτη, όπου 2 στα 10 παιδιά πεθαίνουν πριν καν συμπληρώσουν το 1ο έτος της ζωής τους, από τον υποσιτισμό και τις ασθένειες. Μια περιοχή γεμάτη ορφανά αφού οι γονείς πεθαίνουν σε μέση ηλικία 53-55 ετών. Μια περιοχή χωρίς ρεύμα, νερό με ανύπαρχτους δρόμους, όπου ο περισσότερος κόσμος ζει μέσα παράγκες.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος έστειλε δύο ανθρωπιστικές βοήθειες με container στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, με βρεφικά γάλατα, φάρμακα, τρόφιμα, βιταμίνες, χαρτικά, είδη προσωπικής υγιεινής, σχολικά είδη, ρούχα, εκκλησιαστικά είδη για τις ανάγκες της τοπικής εκκλησίας, καθώς και ιατρικά μηχανήματα από χορηγίες εταιρειών, φαρμακευτικών συλλόγων και πολιτών.

Από 7 έως 20 Αυγούστου εθελοντική ομάδα παιδιάτρων, μελών της Ένωσης, με παθολόγο και νοσηλεύτρια θα επισκεφθούν την περιοχή, για να παράσχουν ιατρική φροντίδα, κλινική εξέταση και φαρμακευτική αγωγή στα παιδιά της περιοχής Τουλεάρ και των γύρω χωριών, ενώ παράλληλα θα γίνεται και η διανομή του ανθρωπιστικού υλικού που συγκεντρώνεται.

Στην δράση θα συμμετάσχουν 15 παιδίατροι απ' όλη την Ελλάδα, με τους περισσότερους να είναι από την Βόρεια Ελλάδα. Μέλη αυτής της ομάδας θα είναι και δυο παιδίατροι από την Βέροια, η Αγγελική Δημάκου και Σταυρούλα Παπαχατζή.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Μονογράμματος Αλεξάνδρα Ανανιάδου, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η  επικεφαλής της αποστολής και πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος Όλγα Τζέτζη, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ – μουσικός του ‘Μπούσουλα’ Κώστας Ρίζος.

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα απέστειλε και μεταδόθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πρόδρομος.

Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, αλλά και μέλη της αποστολής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, παραβρέθηκαν στην συναυλία δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στους σκοπούς της εκδήλωσης.

Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ και το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ερμήνευσαν τραγούδια αγάπης προς όλα τα παιδιά της Μαδαγασκάρης. Μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα:

Τα παιδιά κάτω στον κάμπο, Μ. Χατζιδάκις

Τι έπαιξα στο Λαύριο, Δ. Σαββόπουλος

Μινοράκι, Χ. Αλεξίου

Τί είναι αυτό που μας ενώνει, Πυξ Λαξ

Έφηβοι γεράκια, Β. Παπακωνσταντίνου

Η αγάπη είναι ζάλη, Χ. Αλεξίου

Τι να θυμηθώ, Α. Ρίζος

Κάποτε θα ‘ρθουν, Π. Σιδηρόπουλος

Κοίτα εγώ, Ν. Μποφίλιου

Ανδρομέδα, Θ. Παπακωνσταντίνου

Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, Χ. Αλεξίου

Άγγελος Εξάγγελος, Δ. Σαββόπουλος

Ακροβάτης, Γ. Χαρούλης

Επιπλέον, ο Μιχάλης Ρίζος ερμήνευσε δύο κομμάτια που έγραψε στίχους και μουσική ο ίδιος, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την δημιουργία του μουσικού σχήματος «Μπούσουλας».

Συντελεστές συναυλίας:

Καλλιτεχνική επιμέλεια συναυλίας: Μιχάλης Ρίζος, Κατερίνα Σωτηρίου

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Μιχάλης Ρίζος (τραγούδι, κιθάρα)

Ευγενία Κουζέλη (τραγούδι)

Χρήστος Γανόπουλος (τραγούδι)

Κατερίνα Σωτηρίου (πιάνο, φωνητικά)

Παναγιώτης Θεοδωρίδης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι)

Βαγγέλης Τουλουμτζίδης (μπάσο)

Γιάννης Γεωργουδάκης (κλασική κιθάρα)

Λάζαρος Μπίντσης(σαξόφωνα)

Κώστας Ρίζος (κρουστά, φυσαρμόνικα)

Συντονιστής συναυλίας: Κώστας Ρίζος

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69