tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη ξεκίνησαν οι θερινές εκδηλώσεις στο Άλσος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» της Βέροιας, το βράδυ της Δευτέρας.

Η συναυλία αποτέλεσε την πρώτη φετινή θερινή εκδήλωση στο θέατρο και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλά νέα παιδιά, που έσπευσαν να απολαύσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, γνωστός για τις επιτυχίες του που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική σκηνή, κατάφερε για μια ακόμη φορά να μαγέψει το κοινό με την ερμηνεία του.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, όπως τα "Άγγιγμα Ψυχής", "Βυθός", και "Το Καλοκαίρι Μου", “Χωρίς Αναπνοή”, “Χορεύω” “Σαϊτιά”, που έκαναν το κοινό να τραγουδά και να χορεύει σε κάθε νότα.

Εκτός από τις κλασικές επιτυχίες του, ο Χατζηγιάννης παρουσίασε και νεότερα κομμάτια από την πρόσφατη δισκογραφία του, αποδεικνύοντας ότι παραμένει δυναμικός και επίκαιρος στη μουσική σκηνή. Οι φωνητικές του ικανότητες και η σκηνική του παρουσία απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να επευφημεί τον καλλιτέχνη καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Πλάι του στην σκηνή, ήταν η παλιά φίλη και πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με δική της μουσική και στίχους «Τα ίδια λάθη».

Η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Βέροια σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς θερινών εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο θέατρο Άλσους.

Οι οικοδεσπότες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσέλευση του κόσμου και υποσχέθηκαν ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις που θα καλύψουν όλα τα γούστα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο τέλος της βραδιάς, ευχαρίστησε θερμά τους θαυμαστές του για την αγάπη και την υποστήριξή τους, δηλώνοντας πως η ενέργεια και το πάθος του κοινού αποτελούν την πηγή έμπνευσής του. Με την υπόσχεση να επιστρέψει σύντομα για μια ακόμη αξέχαστη βραδιά, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποχαιρέτησε τη Βέροια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μαζί του ήταν oi αγαπημένοι, πιστοί φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί:

Εστέλλα Κοπάνου στα φωνητικά, τραγούδι και φλάουτο

Γιώργος Παντέλογλου στα φωνητικά, τραγούδι και Άλτο σαξόφωνο.

Σόλωνας Αποστολάκης στα πλήκτρα και ενορχήστρωση

Σπύρος Μάζης στο μπάσο

Δημήτρης Τσόλης στα τύμπανα

Κωστής Πυρένης στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα

Νικόλας Πλάτων στην τρομπέτα

Υπεύθυνος ήχου ο Σταύρος Συκιανάκης

Ηχολήπτης σκηνής ο Τάσος Τσομπάνης

Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός - LifeWorks Productions

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69