tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

«Λ’ Παύλεια»: Με επιτυχία το φεστιβάλ χορωδιών «ἐν ὕμνοις και ᾠδαῖς» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «Λ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 5ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας με το φεστιβάλ χορωδιών: «ἐν ὕμνοις και ᾠδαῖς» που διοργάνωσε η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το τμήμα πιάνου του Ωδείου της Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Παυλίδου, από τη χορωδία του Ιερού Ναού των Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας υπό τη διεύθυνση του Αντωνίου Μεσιάρη, από τη χορωδία «Αγγελόφωνες» της Ενορίας του Ανατολικού υπό τη διεύθυνση του Περικλή Μαυρουδή, από τη χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Σωτηρίου Ζερδαλή και από το γυναικείο φωνητικό σύνολο the sweet hearts υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Πέτκου.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος περιχώρων Βεροίας Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας και χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων και ο Διευθυντής του Ωδείου της Μητροπόλεως Γεώργιος Ορδουλίδης, Άρχων Μαΐστωρ της Μ.τ.Χ.Ε.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69