tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεσήκωσαν το Άλσος Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου (φωτογραφίες, βίντεο)

Τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, ερμήνευσαν στην Βέροια η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου. Οι δυο μεγάλες ερμηνεύτριες ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους και παράλληλα δρόσισαν τις ψυχές των θεατών που βρέθηκαν στο Θέατρο Άλσους.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι δύο καταξιωμένες ερμηνεύτριες εμφανίστηκαν ΜΑΖΙ στο Θέατρο Άλσος Μελίνα Μερκούρη, όπου μαζί με την πολυμελή ορχήστρα τους, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, παρουσίασαν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.

Δείτε στιγμιότυπα από την συναυλία

Η συναυλία ξεκίνησε με γνωστές ορχηστρικές μελωδίες, ενώ στη συνέχεια η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή κι ερμήνευσαν παλιά και πιο σύγχρονα κομμάτια τους.

Ο Χάρης Μακρής, με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ερμήνευσε «Το τραγούδι μου κερί» κι έδωσε τον παλμό για τη συνέχεια που ήταν ανεπανάληπτη.

Η Μελίνα Ασλανίδου με την μοναδική χροιά στη φωνή της ερμήνευσε παλιά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και πιο πρόσφατα κομμάτια. Μάλιστα το ένα από αυτά ήταν το «Τι σου ‘κανα και πίνεις», το κομμάτι που την καθιέρωσε στον μουσικό χώρο. Φυσικά δεν έλειψε και το ποντιακό στοιχείο αφού η Μελίνα Ασλανίδου ερμήνευσε το «Πατρίδα μου αραεύω σε», αφιερωμένο στους Ποντίους, φίλους και συγγενείς της που ήρθαν να την δουν από τον τόπο καταγωγής της (Παραλίμνη Γιαννιτσών).

Στη συνέχεια η Γλυκερία με την λαϊκή φωνή της ξεκίνησε το πρόγραμμα της με ερωτική μπαλάντα, την «Σχεδία», ένα τραγούδι αφιερωμένο στις μητέρες, «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Ανάθεμά σε», «Πήγα σε μάγισσες», αλλά και ανατολίτικα τραγούδια.

Οι θεατές συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία και χόρεψαν τσιφτετέλια κι άλλους ξεσηκωτικούς χορούς.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση ήταν του Στέλιου Φωτιάδη και την διοργάνωση είχε ο Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69