tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Χορωδία Βεργίνας και η Σχολική Χορωδία της Βέροιας θα ταξιδέψουν στην Ιταλία

Η Χορωδία Βεργίνας και η Σχολική Χορωδία της Βέροιας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Αναγνώστου Ελένης θα επισκεφθούν τον Δήμο Cava dei Tirreni της Νότιας Ιταλίας, στα πλαίσια της αδελφοποίησης με τον Δήμο Βέροιας.

Το ταξίδι της χορωδίας θα πραγματοποιηθεί στις 17-4-2023 και στην τριήμερη παραμονή της θα δώσει 2 συναυλίες. Η πρώτη στο Δημαρχείο του Cava dei Tirreni στις 18-4-2023. Η δεύτερη θα δοθεί στο ξενοδοχείο Majori στις 19-4-2023, αφού πρώτα προηγηθεί μία τελετή στο ηρώο της πόλης, όπου οι δύο χορωδίες θα τραγουδήσουν τους εθνικούς ύμνους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας, η χορωδία και οι αντιπρόσωποι του Δήμου Βέροιας που θα συνοδεύσουν την αποστολή στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι από το Δήμο Cava dei Tirreni με σκοπό την ανάπτυξη επαφών και σχέσεων μεταξύ των Δήμων και των κατοίκων τους, όπως επίσης σε πεδία συνεργασίας στους τομείς της εκπαίδευσης, της προστασίας και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς, του τουρισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος, του εμπορίου κλπ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69