tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το πρώτο cd του φαρμακοποιού, συνθέτη και πιανίστα Γιώργου Ξάνθιππου Τροχόπουλου

Το νέο album του Βεροιώτη φαρμακοποιού, συνθέτη και πιανίστα Γιώργου Ξάνθιππου Τροχόπουλου με τίτλο 𝑿 𝒂 𝒏 𝒕 𝒉 𝒊 𝒑 𝒑 𝒐 𝒔 κυκλοφόρησε από την FM Records.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 12 υπέροχες συνθέσεις του ιδίου.

Συνθέσεις, Πιάνο: Γεώργιος Ξάνθιππος Τροχόπουλος

Ακούστε όλο τον δίσκο 𝑿 𝒂 𝒏 𝒕 𝒉 𝒊 𝒑 𝒑 𝒐 𝒔 στις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ: https://orcd.co/xanthippos

Βιογραφικό

Ο Γιώργος-Ξάνθιππος Τροχόπουλος γεννήθηκε στην Βέροια από γονείς Πρόσφυγες – Πόντιους, την Κυριακή και τον Παναγιώτη Τροχόπουλο.

Φαρμακοποιός, απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Α.Π.Θεσσαλονίκης.

Πιανίστας, με εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, απόφοιτος του «Νέου Ωδείου» Θεσσαλονίκης στις τάξεις Πιάνου της Πιανίστας, Άννας Τσίτσα-Κούνιο και Ανώτερων θεωρητικών, του Συνθέτη Χρήστου Σαμαρά. Μελέτησε Πιάνο για 4 χρόνια με τον Μαέστρο – Πιανίστα Γιώργο Θυμή και παρακολούθησε Σεμινάρια Πιάνου με την Πιανίστα Κατερίνα Πολυζωίδου – Σούρβαλη στο Γκρατς της Αυστρίας.

Βαθύς γνώστης της Ελληνικής Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής.

Αρθρογράφος και επιφυλλιδογράφος ,στον Τοπικό Τύπο της Πόλης του και σε Site Πανελλήνιας εμβέλειας. Τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Πολίτης Ξάνθιππος», επιλεγμένα δημοσιευμένα άρθρα «Βάντα», Νουβέλα «Ανεξίτηλη Στάμπα», μυθιστόρημα « Je suis Armenien», μυθιστόρημα

Διετέλεσε: Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Βεροίας.

Μέλος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας για 15 συνεχόμενα χρόνια.

Είναι παντρεμένος με την Λυκειάρχη Αναστασία Καρακώστα και έχουν τρία παιδιά. Τον Πάνο, διάσημο βιρτουόζο πιανίστα, Τον Κωνσταντίνο, Δικηγόρο LLM και Δημοτικό Σύμβουλο του Ενιαίου Δήμου Βεροίας, Τον Αντώνη, Φαρμακοποιό –Ερευνητή και Διδάκτορα της Φαρμακευτικής. Ζει και εργάζεται στη Βέροια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69