tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα η εκδήλωση «Ο Θεοδωράκης των ποιητών»

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το απόγευμα στο κατάμεστο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως φιλοξένησε τους καθηγητές και σπουδαστές του Ωδείου Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι παρουσίασαν τη μουσική παράσταση με τίτλο: «Ο Θεοδωράκης των ποιητών», αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Στην αρχή ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Γεώργιος Ορδουλίδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα να απευθύνει χαιρετισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η πρόεδρος της ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί άρχοντες και πλήθος Ναουσαίων.

Ακόμη στη μουσική παράσταση συμμετείχαν η ένωση Φιλολόγων Φλώρινας, η παιδική χορωδία της Πανδώρας Λιασοπούλου και η ορχήστρα των καθηγητών υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αλίκης Σιούστη.

Αντίστοιχα οι καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας θα παρουσιάσουν σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη Φλώρινα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις αλησμόνητες πατρίδες.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69