tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ρεσιτάλ πιάνου με τον Παναγιώτη Τροχόπουλο διοργανώνει ο Σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

Ο Σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τον Βεροιώτη πιανίστα Παναγιώτη Τροχόπουλο, έναν από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της νέας γενιάς διεθνώς, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 20.00 στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης του mini van της Μ.Α.μ.Α.

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11/2022!

Τιμή εισιτηρίου :10 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στα εξής σημεία:

Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας

Π.Μελλά 8,3ος Όροφος

Ώρες:7:00-15:00 &17:30-19:30 και Σάββατο 9:00 -13:00

Το σπίτι της Μ.Α.μ.Α

Μητροπόλεως 32,καθημερινά 9:30 -12:30 & 18:00 -20:00

Καφέ’Μπρίκι’

Μητροπόλεως 44

Καθημερινά 8:00-00:00

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο:2331304180

Με την υποστήριξη της ΚΕΠΑ και του ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΕΣΙΤΑΛ
 

GRANADOS : Goyesca αρ.4

"Η Κοπέλα και το Αηδόνι"

DEBUSSY : Εικόνες- Βιβλίο II

RACHMANINOV : 3 Σπουδές-Πίνακες

από το έργο 3

RACHMANINOV : Βοκαλίζ

(μεταγραφή για πιάνο- Alan Richardson)

STRAVINSKY : Σουίτα Μπαλέτου

"Petrushka"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ

 
Γεννημένος τον Νοέμβριο του 1982 στη Βέροια σε οικογένεια επιστημόνων, ο Έλληνας βιρτουόζος πιανίστας και μαθητής του θρυλικού Nikolai Petrov αποφοίτησε με διάκριση από το Κονσερβατόριο της Μόσχας το 2006.

Έχει εμφανιστεί, προσφέροντας υποδειγματικές εκτελέσεις των απαιτητικότερων έργων της πιανιστικής φιλολογίας, σε σημαντικές αίθουσες και διεθνή φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ Αθηνών, το Φεστιβάλ της Σόφιας, το Φεστιβάλ "Μουσικό Κρεμλίνο" της Μόσχας, το Φεστιβάλ Ναυπλίου και το Αγγλικό Μουσικό Φεστιβάλ και έχει συνεργαστεί στα πλαίσια σπουδαίων διοργανώσεων με διάσημους πιανίστες όπως ο Κυπριανός Κατσαρής και ο Alexander Ghindin.

Ορισμένες από τις συμπράξεις του με ορχήστρα περιλαμβάνουν εκτελέσεις του Δεύτερου Κοντσέρτου του Brahms, του Τρίτου Κοντσέρτου του Prokofiev, του Τρίτου Κοντσέρτου του Rachmaninov, καθώς επίσης και της Γαλάζιας Ραψωδίας του Gershwin στα πλαίσια μιας συναυλίας η οποία σηματοδότησε την είσοδο της Δημοκρατίας της Κροατίας στο ΝΑΤΟ.

Το πρώτο του CD για την "Cameo Classics" περιλαμβάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του Κοντσέρτου του Pabst (χαμένου για περισσότερο από έναν αιώνα) καθώς και τη Ραψωδία του Rachmaninov και ψηφίστηκε ως "Δίσκος του Μήνα" από το MusicWeb International.

Το σόλο άλμπουμ του για την ίδια εταιρεία αλλά και οι παγκόσμιες δισκογραφικές πρεμιέρες των έργων του Josef Holbrooke απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από το κορυφαίο περιοδικό Gramophone.

Τον Δεκέμβριο του 2011 παρουσιάστηκε επίσημα ως ένα από τα "Ανερχόμενα Αστέρια της Ρωσικής Πιανιστικής Σχολής" στο Μέγαρο Μουσικής της Μόσχας, ενώ τον Δεκέμβριο του 2013 πραγματοποίησε την Ρωσική πρεμιέρα του μεγαλειώδους "Κοντσέρτου για Σόλο Πιάνο" του Alkan στο Μουσείο Tchaikovsky της Μόσχας.

Είναι υπεύθυνος, ως Έλληνας ερμηνευτής, για τις πανελλήνιες πρεμιέρες και πρώτης γραμμής ζωντανές παρουσιάσεις ορισμένων ογκόλιθων του πιανιστικού ρεπερτορίου όπως για παράδειγμα το 4ο Κοντσέρτο του Rachmaninov (με την Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τον Βύρωνα Φιδετζή), η Φαντασία στον Figaro (Liszt/Busoni), η Συμφωνία και το Κοντσέρτο του Alkan, καθώς και η Μεγάλη Φαντασία στην Σεχραζάτ (Rimsky-Korsakov) του Sergei Kursanov, η οποία μάλιστα ανατέθηκε στον Παναγιώτη Τροχόπουλο μαζί με την ιδιαίτερη επιθυμία του συνθέτη να ακούσει το έργο ειδικά από τον ίδιο.

Μπορείτε να διαπιστώσετε την ασύλληπτη δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Τροχόπουλου με μία επίσκεψη στο κανάλι του στο YouTube

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69