Προειδοποίηση
  • JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: https://api.flickr.com/services/rest/?method=flickr.photosets.getPhotos&photoset_id=72177720303084860&format=json&media=photos&per_page=900&api_key=34687e927f9fe863ff659978a5128bfa&nojsoncallback=1&extras=date_taken,date_upload,geo,icon_server,last_update,license,machine_tags,media,o_dims,original_format,owner_name,path_alias,tags,url_m,url_o,url_s,url_sq,url_t,views
tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση Χορωδιών Βυζαντινής Μουσικής στην Παναγία Σουμελά

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο η 2η Συνάντηση Χορωδιών Βυζαντινής Μουσικής, που διοργανώθηκε από την Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας «Κοσμάς ο Μαδυτινός».

Έλαβαν μέρος οι Χορωδίες: α) του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, υπό τη διεύθυνση του κ. Βασιλείου Δόντσιου, β) της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, υπό τη διεύθυνση του κ. Αριστοτέλη Βογιατζόγλου και γ) του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, υπό τη διεύθυνση του κ. Βασιλείου Μαυράγκανου.

Προηγήθηκε ομιλία του Δρ. Μουσικολογίας και επιστημονικού συνεργάτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικολάου Ορδουλίδη με θέμα: «ηχογραφήσεις του Ιωάννη Σακελαρίδη». 

Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο Γεώργιος Ορδουλίδης, διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας.

{gallery}https://www.flickr.com/photos/imverias/sets/72177720303084860/{/gallery}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69