tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διπλή συναυλία στο πάρκο Αγίων Αναργύρων Βέροιας με σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου (φωτογραφίες, βίντεο)

Με διπλή συναυλία στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων άνοιξε η αυλαία της τρίτης ημέρας του μουσικού φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη". Δυο σχήματα που προέρχονται από το Δημοτικό Ωδείο της ΚΕΠΑ Βέροιας ξεδίπλωσαν το μουσικό τους ταλέντο και χάρισαν μια μοναδική βραδιά στο κοινό που βρέθηκε στο "μπαλκόνι" της Βέροιας. 

Πρώτο εμφανίστηκε το ορχηστρικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας το οποία δημιουργήθηκε το 2019 και λειτουργεί στο πλαίσιο των υποχρεωτικών μαθημάτων φοίτησης του ωδείου. Αποτελείται από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου επιπέδου κατωτέρας και άνω. Βασικός στόχος του συνόλου είναι η γνωριμία και επαφή των μαθητών με έργα κλασικής ορχηστρικής παιδείας, μέσα από τα οποία ενισχύεται σε προσωπικό, καθώς και ομαδικό επίπεδο, η εκτελεστική ικανότητα τους.

Το ρεπερτόριο καλύπτει ευρύ εποχικό φάσμα έργων όπως Μπαρόκ, κλασικό, ρομαντικό και σύγχρονο στυλ. Παροουσίασαν έργα των Vivaldi A., Mendelssohn F., Villoldo A.G., Rodriguez M., με σολίστ τους Μέλλιο Ορέστη (κλασική κιθάρα) και Σαρκατζή Χρήστο (κλασική κιθάρα).

Συμεμτείχαν οι μαθητές: Βιολιά: Ιωακειμίδου Κλεόνη, Φώτη Σταματίνα, Ιωακειμίδου Αντωνία, Τασιόπουλος Γιάννης, Φαρμάκη Βικτωρία, Συροπούλου Σοφία, Ανανιάδης Χάρης Τσέλα: Χιονίδου Κασσιανή, Μανιώτη Κωνσταντίνα, Θεοδωρίδου Μαριλένα Φλάουτα: Σιδηρόπουλος Αποστόλης , Μαζίνη Μαριρένα Κλαρινέτα: Τσικερδάνου Αγγελική, Πατρίκα Ελισάβετ Τρομπέτες: Γιαννουλάκης Γιώργος, Ιωσιφίδης Αργύρης

Διδασκαλία, διεύθυνση ορχήστρας : Μοχάμετ Νάντια

Αμέσως μετά ακολούθησε το σχήμα Artguitaristas. Αποτελείται από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας με μεγάλη αγάπη για την κιθάρα, τη μουσική και την τέχνη κι έχει ως μάεστρο τον Πέτρο Ρίστα. Το ρεπερτόριο τους περιελάμβανε έργα των As .Piazzolla, Ol Bensa N Rota R Aubry Μ. Χατζιδάκι Π. Ρίστα G. Bregovic και άλλων συνθετών.

Διευθυντής ορχήστρας: Πέτρος Ρίστας

 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69