tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μεγαλειώδης συναυλία Κουρκούλη – Κελεκίδου για την υποστήριξη των Παιδιών της Άνοιξης (φωτογραφίες, βίντεο)

Συναυλία για καλό σκοπό διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς». Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου τραγούδησαν, στο κατάμεστο γήπεδο της Πατρίδας, για «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά τον χώρο για να ενισχύσει την προσπάθεια.

Τα έσοδα από την συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε θα διατεθούν για την αποπεράτωση του νέο Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας στην Πατρίδα.

Περίπου τέσσερις χιλιάδες άτομα από όλη την Ημαθία έδωσαν το παρών σε αυτήν την γιορτή «αποδοχής της αναπηρίας» όπως είπε και η κα Σαρκατζή.

Η βραδιά ξεκίνησε με ποντιακά τραγούδια. Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξαν δύο δικά μας παιδιά, ο Γιάννης Χωραφαΐδης στην λύρα και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο τραγούδι.

Πριν την εμφάνιση των δύο μεγάλων πόντιων καλλιτεχνών στην πίστα εμφανίστηκαν δύο νέοι ερμηνευτές. Η Δήμητρα Μυλωνά και ο Κώστας Ηλιού που ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια.

Στην πίστα εμφανίστηκε η Κέλλυ Κελεκίδου προκαλώντας πανδαιμόνιο. Συγκινητική ήταν η στιγμή που κάλεσε την Μαρία, ενός κοριτσιού από Τα Παιδιά της Άνοιξης, για να τραγουδήσουν το αγαπημένο της τραγούδι. Φυσικά στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή κι άλλα παιδιά απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές δίπλα στους αγαπημένους τους ερμηνευτές.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τον αγαπημένο Νίκο Κουρκούλη και η πίστα γέμισε με τους παρευρισκόμενους να χορεύουν 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης και η πρόεδρους του συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» Νόρα Σαρακτζή.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69