tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή της Χορωδίας Βεργίνας "Αιγές" στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας (φωτογραφίες, βίντεο)

Προσκεκλημένη σε μουσικό φεστιβάλ της Μικτής Χορωδίας Πύργου ήταν η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας ΑΙΓΕΣ το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Η χορωδία συμμετείχε στο 5ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, μαζί με την Μικτή Χορωδία Πύργου, την Χορωδία Ζακύνθου «Η Φανερωμένη» και την Χορωδία και Μαντολινάτα «Ωδείου Ναούσης».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον μαγευτικό προαύλιο χώρο του παλαιού μουσείου (του μουσείου ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων) στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Χορωδία Βεργίνας «Αιγές» ξεκίνησε με πρώτο τραγούδι τον ολυμπιακό ύμνο υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Αναγνώστου. Ήταν μια συγκινητική στιγμή, αφού το κοινό σηκώθηκε όρθιο με την παρότρυνση της μαέστρου και δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Ακολούθησαν τα τραγούδια Μια θάλασσα μικρή, Αθανασία, 2η παράβαση από τους Αχαρνής του Αριστοφάνη, Ας κρατήσουν οι χοροί, Άρνηση.

Την τιμητική πλακέτα στην χορωδία της Βεργίνας παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού κ. Κοροβέσης και η πρόεδρος της χορωδίας κ. Ευδοξία Μανωλοπούλου έδωσε στην Μικτή Χορωδία Πύργου τιμητική πλακέτα με το αστέρι της Βεργίνας.

Μετά την εκδήλωση οι χορωδοί που μετείχαν στο φεστιβάλ πραγματοποίησαν καντάδα στον Πύργο, στην κεντρική πλατεία, το επαρχείο, και τον πεζόδρομο στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, μεταφέροντας και στον Πύργο την ατμόσφαιρα της μαγικής βραδιάς.

Πηγή: Πληροφορίες και φωτογραφίες από την σελίδα facebook Μικτή Χορωδία Πύργου

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69