tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Κρητικοποντιακό γλέντι επέστρεψαν οι Λύρες στις Πηγές (φωτογραφίες, βίντεο)

Με ένα ανεπανάληπτο Κρητικοποντιακό γλέντι επέστρεψαν οι Λύρες στις Πηγές στο μαγευτικό Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Για πέμπτη χρονιά η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση, με σκοπό τα έσοδα της βραδιάς να διατεθούν στη διάσωση της πνευματικής και θρησκευτικής κληρονομιάς των Αργυρουπολιτών προσφύγων του Πόντου. Την διάσωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν δύο μοναδικοί στο είδος τους καλλιτέχνες, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και ο Μανώλης Κονταρός, όπου με το πάντρεμα των λυρών τους ξεσήκωσαν τους επισκέπτες σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας κ. Φώτης Φανιάδης, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις του συλλόγου και την προσπάθεια διάσωσης των βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αργυρουπόλεως.

Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου για την συμβολή του στην διάσωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ Παντελεήμων.

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης γνωστός κι ως Μακούλης με την ποντιακή του λύρα. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τον Μανώλη Κονταρό και  κρητικές μαντινάδες κι αγαπημένα κρητικά τραγούδια.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά κι ο τυχερός κέρδισε ένα ταξίδι στην Τήνο.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ Παντελεήμωνας συνοδευόμενος από Ιερείς της Μητρόπολης μας, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Άγγελος Τόλκας, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μετά της συζύγου του Όλγας, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, Γιώργος Τριανταφύλλου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κα Τανιμανίδου, μέλη συλλόγων και φορέων από Βέροια, Νάουσα κι άλλες περιοχές της Ημαθίας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69