tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σεμινάριο πιάνου με την Δόμνα Ευνουχίδου στο Δημοτικό Ωδείο Βέροιας

Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας διοργανώνει σεμινάριο πιάνου με την διάσημη παιδαγωγό και σολίστ στο πιάνο Δόμνα Ευνουχίδου. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στην Αντωνειάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Βέροια, Α. Αντωνιάδη 19) κατά τις ώρες 10 το πρωί με 5.00 το απόγευμα και τις δύο μέρες .

Δεκτοί θα γίνουν μαθητές επιπέδου Μέσης και Ανωτέρας.

Για τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας η συμμετοχή θα είναι δωρεάν ενώ για τους ενεργούς μαθητές εκτός ΔΩΒ 80€, και για τους ακροατές 40€.

Πληροφορίες 2331078105, 78100

Η Δόμνα Ευνουχίδου αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξη του Α.Κοντού) με άριστα παμψηφεί και πρώτο βραβείο. Πήρε δίπλωμα της Ecole Normale de Musique στο Παρίσι, (τάξη της Jeanne Blancard). Ήταν μαθήτρια του Aldo Ciccolini από το 1968 ως το 1972 και τελείωσε τις σπουδές της στο Conservatoire National Superieur de Musique του Παρισιού με πρώτο βραβείο στο πιάνο και την μουσική δωματίου.

Μελέτησε επίσης με τον Ludwig Hoffmann στην Musikhochschule του Μονάχου και τον Leonard Hokanson στην Musikhochschule της Φραγκφούρτης. Εργάστηκε σε σεμινάρια και καλοκαιρινές ακαδημίες με τους Maurizio Pollini, Mstslav Rostropovich, Friedrich Wuhrer, Gyorgy Sebok, Leon Fleischer, Ilona Kabos και τον Stanislas Neuhaus.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με όλες τις Ελληνικές ορχήστρες, με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης, την ορχήστρα Philarmonia του Λονδίνου, την Φιλαρμονική της Μαδρίτης, την Συμφωνική Ορχήστρα της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, την φιλαρμονική του Thuringen, την ορχήστρα Pro-Musica της Οξφόρδης και την Φιλαρμονική της Κωνσταντινούπολης.

Συμμετείχε σαν σολίστ σε φεστιβάλ στην Ελλάδα (Αθηνών, Σαντορίνης, Σύμης, Πατρών, Ηρακλείου, Δημήτρια κ.α.) καθώς και στο εξωτερικό (Aix-en-Provence, Donaueschingen, Sion, Οχρίδας και Midem-Cannes). Στο Midem-Cannes, η Ευνουχίδου ήταν η μόνη εκπρόσωπος της Federation Internationale des Jeunesses Musicales, επιλεγμένη μετά από ακροάσεις πολλών υποψηφίων πιανιστών από 35 χώρες.

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει όλα τα έργα για πιάνο του Γιάννη Κωνσταντινίδη, καθώς και έργα των Αιμιλίου Ριάδη, Μανώλη Καλομοίρη και Maurice Ravel. Έχει επίσης ηχογραφήσει πολλά προγράμματα για την Ελληνική και διεθνή ραδιόφωνία και τηλεόραση. Το ρεπερτόριό της αποτελείται από 40 κοντσέρτα και μια μεγάλη επιλογή έργων για σόλο πιάνο, από τον Μπάχ μέχρι σήμερα.

Το 1998 ίδρυσε το Piandaemonium, ένα συγκρότημα δώδεκα πιανιστών σε έξι πιάνα.

Από το 2008 μέχρι το 2012 διευθύνει το Νομαρχιακό Ωδείο Φλώρινας, ένα Ωδείο με πάνω από 400 μαθητές. Είναι συχνά μέλος Ελληνικών και διεθνών κριτικών επιτροπών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69