tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσαλιγοπούλου: «Με έφτυσε η Νάουσα, έλεγαν ότι έφυγε για να γίνει πουτ..α»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στο Πρωινό και την Φωτεινή Πετρογιάννη και μεταξύ άλλων απάντησε και για τον αν θα συνεργαζόταν με έναν τραγουδιστή όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έναν τρόπο που μιλάει στο δικό9 του κοινό, εγώ έχω έναν άλλον τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω πολύ καλά και ο ίδιος να έρθει και να ακούσει εμένα και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο, μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι τελείως διαφορετικό. Εμένα μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο πια. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο το έχω κάνει, το έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω πολύ πιο εσώψυχα πράγματα», σημείωσε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Και μόνο που έφυγα από την μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μια επανάσταση. Όντως είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Νάουσα 20 χρόνια πριν. Χώρισα, έφυγα και με έφτυσε η πόλη ότι έφυγε ενώ την αγαπούσε ο άντρας της. Έφυγε για να γίνει που…α! Και μόλις έγινα γνωστή -γρήγορα έγινε αυτό, 2-3 χρόνια μετά- μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή δεν χώριζε ο κόσμος και μετά από πέντε χρόνια ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69